Bee Gees tagad Britu Impērijas komandieri.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas Bee Gees dalībnieki Berijs Gibs un viņa jaunākie dvīņu brāļi Robins un Moriss saņēmuši Britu Impērijas apbalvojumus - saņemot goda nosaukumu Britu impērijas komandieris (Commander of the British Empire (CBE)).

Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā simtu desmit miljonu grupas ierakstu eksemplāru, un tā ir viena no pieciem visu laiku veiksmīgiem māksliniekiem līdzās The Beatles, Elvisam Preslijam, Maiklam Džeksonam un Polam Makartnijam. Ilgstošo slavu brāļi ieguvuši ar tādiem hītiem kā "Massachusetts", "I''ve Got To Get A Message To You" un "To Love Somebody". Brāļi dzimuši Menas salā, bet kā bērni pārcēlās uz Austrāliju, kur nodibināja grupu Bee Gees, kuras nosaukums veidots no "Brāļi Gibsi" iniciāļiem. Savukārt bruņinieku kārtā tiek uzņemts aktieris Bens Kingslijs par Indijas neatkarības līdera Mahatmas Gandija lomas atveidošanu, kā arī kinorežisors Alans Pārkers. Par Britu impērijas ordeņa (OBE) kavalieri kļūst džeza dziedātāja Sade Adu, kā arī Anglijas kriketa komandas kapteinis Nasers Huseins. Ordenis tiek piešķirts arī aktrisei Lindai Redgreivai, dziedātājai un aktrisei Barbarai Diksonei, aktrisei Mirjamai Mergolaisai un aktierim Denisam Kilijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu