Jau rīt Vanesa Meja būs Rīgā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai jūs esat paspējuši iegādāties biļetes uz pasaulē slavenās vijolnieces Vanesas Mejas koncertu Rīgā? Ja ne, tad ir pienācis pēdējais laiks, jo līdz koncertam ir atlicis pavisam maz. Koncerts notiks šo ceturtdien Ķīpsalas hallē pulksten 20.00.

Divdesmit trīs gadus vecā vijolniece Vanesa Meja, kura nereti tiek salīdzināta ar daudziem slaveniem vijolniekiem, Latvijā ieradīsies jau otro reizi. Visbiežāk Vanesu min, salīdzinot ar Paganīni, bet tam ir tikai sagadīšanās raksturs, jo viņus saista viens datums - 27. oktobris, kas vienlaikus ir abu minēto vijolnieku dzimšanas diena. Ja Paganīni būtu dzīvs, tad viņš būtu simtu deviņdesmit sešus gadus vecāks. Rīgā Vanesa Meja uzstāsies ar jaunā albuma “Subject to change”, aizraujošo programmu. Tās skanējums spilgti izceļ Vanesas fenomenālo talantu. Skatītājiem būs reta iespēja klātienē sajust īstas zvaigznes spēles maģiju. Programma radīta sadarbībā ar leģendāro producenti Youth, veidota tā, lai apburtu klausītājus ar absolūti jaunām, mūsdienīgām mūzikas skaņām. Biļetes iespējams iegādāties visos “MDailes" mūzikas veikalos un to cena pašlaik svārstās no divdesmit līdz pat septiņdesmit latiem atkarībā no attāluma līdz skatuvei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu