Vai Dženifera L. Hjūita līdzinās Odrijai Hepbernai?.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No vairāku šī brīža pieprasītāko aktrišu skaita visu laiku stilīgākās aktrises Odrijas Hepbernas atveidošanai filmā “Kāpēc es neesmu Odrija Hepberna?” izraudzīta Dženifera Lova Hjūita.

Pavisam nesen Hjūita jau nonāca saskarē ar Odrijas Hepbernas tēlu, piedaloties “ABC” televīzijas dokumentālajā seriālā par Holivudas leģendām. Jaunā projekta darbības laiks būs sešdesmitie gadi, kad Odrija Hepberna nospēlēja vienu no savām populārākajām lomām filmā “Breakfast at Tiffany’s”. Hjūitas varone būs kāda publikas iemīļota televīzijas diktore, kura gluži vai zaudējusi prātu, dievinot Hepbernu. “Pasūtījusi vienu māju tālāk” savu līgavaini, viņa sāk tikties ar viņa labāko draugu un drīz saprot, ka reālā dzīve var būt ne mazāk romantiska kā klasiskais kino. Pirms Dženiferas Lovas Hjūitas uz minēto lomu pretendēja Renē Zelvēgere, Tea Leoni, Sāra Mišela Gelāra un Ešlija Džada. Filmas “Kāpēc es neesmu Odrija Hepberna?” režisors pagaidām nav apstiprināts, kaut pretendentu skaitā ir pat Stīvens Spīlbergs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu