Salmana Rušdi ekranizētāji interesējas par Salmu Hajeku.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisors Rauls Ruizs cenšas pierunāt meksikāņu aktrisi Salmu Hajeku nospēlēt galveno lomu skandalozā Salmana Rušdi stāsta “Zeme zem viņas kājām” ekranizācijā. Scenāriju sarakstījis pats Rušdi.

18,5 miljonu vērtais projekts taps kā vairāku Eiropas valstu kopražojums, piedaloties “StudioCanal” un Britu Nacionālās loterijas meitas uzņēmumam “Pathe Pictures”. Filmēšanu paredzēts sākt nākamā gada aprīlī. Stāstu kino vajadzībām pielāgojis pats tā autors. Sižeta centrā ir kāda sieviete, kurai brīnumainā kārtā izdodas izdzīvot 1989. gada zemestrīcē un kuru cilvēki pamazām sāk padarīt par pielūgsmes objektu. Rauls Ruizs, kura jaunākais veikums “Nežēlīgā sirds” (Les Ames Fortes) tika demonstrēts Kannu festivāla noslēguma ceremonijā, šoreiz par galveno operatoru izvēlējies Eduardo Serru (“Dūjas spārni”), bet par mākslinieku – Normanu Gārvudu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu