Jau nopērkamas biļetes uz Vanesas Mejas koncertu Rīgā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānija “Makro Concert” šā gada 13. decembrī Ķīpsalas hallē visiem mūzikas cienītājiem piedāvās Vanesas Mejas koncertu “Subject To Change”. Par godu šim pasākumam Rīgā 15. oktobrī mūzikas veikalā “MDaile” Brīvības ielā 38 tika pārdots pirmais biļešu tūkstotis par lētāko cenu - 12 lati.

Rīgā Vanesa Meja uzstāsies ar jaunā albuma “Subject to change”, aizraujošo programmu. Tās skanējums spilgti izceļ Vanesas fenomenālo talantu. Skatītājiem būs reta iespēja klātienē sajust īstas zvaigznes spēles maģiju. Programma radīta sadarbībā ar leģendāro producenti Youth, veidota tā, lai apburtu klausītājus ar absolūti jaunām, mūsdienīgām mūzikas skaņām. No 16. oktobra biļešu cena stāvvietām ir 15 Ls, un tās būs iespējams iegādāties visos “MDailes" mūzikas veikalos. Kompānija ir nolēmusi par šādu cenu piedāvāt ierobežotu biļešu skaitu – 800 biļetes. Pēc to realizācijas biļešu cena turpinās pieaugt līdz koncerta dienai, kad stāvvietas maksās 25 Ls. No ceturtdienas, 18. oktobra, pēcpusdienas pārdošanā tiks piedāvātas sēdvietas un VIP biļetes. Sēdvietas būs iespējams iegādāties mūzikas veikalos “MDaile", sākot ar 25 Ls līdz pirmdienai, pēcāk 30 Ls. Savukārt VIP biļetes pie galdiņiem maksās, sākot no 40 Ls, tās būs iespējams rezervēt, zvanot tieši uz “Makro Entertainment” biroju Rīgā, Katrīnas ielā 2., tālr. 7325577. Visiem VIP apmeklētajiem Rīgā un tās tuvējā apkārtnē kompānija piegādās VIP biļetes bez maksas. Apmeklētāji no pārējās Latvijas pa tālruni rezervētās biļetes varēs saņemt kompānijas birojā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu