Dziedātāja Sabīne Berezina tagad grimēs savus skatuves kolēģus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/berezinasabine/

​Dziedātāja Sabīne Berezina, kuru skatītāji iepazina šovos “Okartes skatuve” un “X Faktors”, beidzot piepildījusi savu sapni un kļuvusi par diplomētu vizāžisti.

Ideja par šādu karjeru radusies pirms septiņiem gadiem, bet tikai pavisam nesen, 24. augustā, viņa absolvēja studijas “Unastyle” imidža skolas intensīvo kursu, kura garums bija septiņi mēneši.

«Interesanti, ka visās prakses vietās, kur ierados, man sākumā teica: «Tu esi kaut ko sajaukusi! Mēs tevi šodien negrimējam!» Un tad man bija jāskaidro, ka esmu praksē. Daudzi mani apbrīnoja par to, ka nekautrējos iet praksē tur, kur apgrozās mani kolēģi - pazīstami skatuves mākslinieki. Tas mani tiešām nemulsināja, drīzāk pat deva vairāk drosmes,» žurnālam “Privātā Dzīve” pastāstīja Sabīne.

Kā zināms, augusta noslēgumā Rassell, Sabīne Berezina un Aivo Oskis laida klajā dziesmu ''Fiya Fiya''.

Trešdien, 29. augustā, dziesma tika nodota klausītāju vērtējumam mūzikas straumēšanas platformās ''YouTube'', ''Spotify'', ''Bandcamp'', ''iTunes'', ''Deezer'', kā arī sociālajos tīklos.

Dziesmu ''Fiya Fiya'' sarakstīja, producēja un miksēja Rassell jeb Ruslans Kuksinovičs, māsterēja Jānis Kalve. Arī singla vizuālo noformējumu veidoja Rassell.

Šī nav pirmā reize, kad visi trīs mūziķi vienojas kopīgā skaņdarbā. Pavisam nesen, jūlijā, klausītājiem tika nodota skanīga dziesma R&B ritmos ''Ar tevi vien''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu