Džerijas Halivelas dēļ itāļi pat pārbīda strūklakas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Romā brīvā dabā notika ikgadējais modes pasākums “Woman Under The Stars”. Pasākums kā jau pasākums, neiztika bez mūziķu priekšnesumiem. Džerija Halivela, stāvot uz Spānijas kāpnēm, nodziedāja savu pēdējo hitu “Scream If You Wanna Go Faster” un noslēgumā izdarīja ko tādu...

Džerija Halivela bija ģērbusies īsos, melnos šortos un melnā topiņā. Beidzot dziedāt savu populāro dziesmu, viņa izpeldējās tuvākajā strūklakā. Ar šo soli Džerija šokēja visu augsti godājamo publiku, jo peldēties Romas strūklakās, kurām ir liela vēsturiska nozīme, ir stingri aizliegts. Strūklaku, kurā izpeldējās Džerija, izveidojis ļoti slavenais itāļu arhitekts un skulptors Lorenco Berninī (1598-1680). Šādus “pigorus” romiešiem reti gadās redzēt. Pēdējo reizi slavenajās strūklakās izpeldējās melnādainā dziedātāja Greisija Džonsa, tas notika kaut kad astoņdesmitajos. Starp citu, bijusī grupas Spice Girls dalībniece likumu nepārkāpa, jo itāļi bija to viņai atļāvuši, ko, nedaudz jokojot, apstiprināja arī pilsētas mērs: “Mēs speciāli Džerijai strūklaku pārbīdījām tuvāk skatuvei.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu