Kriss Evanss un Billija Paipere apprecējušies.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Virgin Radio" dīdžejs un popdziedātāja Billija Paipere svētdien salaulājušies slepenā ceremonijā Lasvegasā. Svinības izmaksājušas tikai nedaudz vairāk par 200 mārciņām.

Britu miljonāra, 35 gadus vecā "Virgin Radio" līdzīpašnieka un dīdžeja Krisa Evansa un deviņpadsmitgadīgās dziedātājas Billijas Paiperes īsais un vētrainais romāns svētdien vainagojies ar laulībām Lasvegasas "Little Church Of The West". Sākotnēji pāris bija paziņojis, ka laulības notiks augustā Evansa savrupnamā Sarijā, bet vēlāk izvēlējās klusas laulības Lasvegasā, lai izvairītos no žurnālistu uzmanības. Par kāzām mediji uzzināja tikai pēc tam, kad tās jau bija notikušas - pirmdienas pēcpusdienā no radiostacijas "Virgin Radio" oficiālās informācijas. "Virgin Radio" ziņo arī, ka Evanss atgriezīsies savā "Virgin Radio" brokastu šovā jau nākampirmdien. Lai apprecētu Paiperi, Evanss, kura īpašumu vērtība tiek lēsta ap 80 miljoniem mārciņu, bija izvēlējies otro lētāko ceremoniju, kādu piedāvā "Little Church Of West". Laulāšana maksāja 200 mārciņas, cenā ietverot līgavas pušķi Billijai un ziedus pogcaurumā Evansam, ērģelnieka spēli, desmit fotogrāfijas un videoierakstu. Vēl 25 mārciņas tika samaksātas par laulību licenci un 25 - mācītāja Džeimsa Hamiltona honorāram. Ceremonijā piedalījās seši viesi, to skaitā britu TV raidījumu vadītājs un producents Denijs Beikers, kurš bija laulību liecinieks. Kriss Evanss bildināja Billiju Paiperi, uzdāvinot viņai 105 000 mārciņu vērtu "Ferrari" automašīnu, pagājušā gada decembra vidū, divas dienas pēc tam, kad dziedātāja bija viesojusies Evansa radiošovā. "Little Church Of West" ir plaši pazīstama ar tur notikušajām slavenību laulībām - tur laulājušies Bobs Geldofs un Pola Jeitsa, Noels Galahers un Mega Metjūza, Ričards Gīrs un Sindija Krauforde. Diemžēl visas minētās laulības agrāk vai vēlāk tikušas šķirtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu