“Bridžetas Džonsas dienasgrāmata” kļūst par visu laiku finansiāli veiksmīgāko britu filmu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Romantiskā komēdija “Bridget Jones's Diary” pēc Helēnas Fīldingas romāna motīviem jau trešo nedēļu atrodas visvairāk skatīto filmu topa pirmajā vietā Apvienotajā Karalistē un Īrijā. Filma jau nopelnījusi ap 3,5 miljoniem mārciņu.

“Bridžetas Džonsas dienasgrāmata” apvienojusi lielisku aktieru duetu – Renē Zelvēgeri un Hjū Grāntu. Komēdija veltīta vienam gadam izdevniecības biznesā iesaistītas sievietes dzīvē. Katru pirmdienu viņa mostas ar sāpošu galvu un domām par savu bosu. Spriedzes drāma "Meksikānis” ar Džūliju Robertsu un Bredu Pitu galvenajās lomās, kaut britu salās demonstrēta tikai pirmo nedēļu, iekļuvusi otrajā vietā, nopelnot 1,1 miljonu mārciņu. Kritikas un skatītāju atsauksmes par "Meksikāni” ir pretrunīgas, taču šaubu nav par to, ka veiksmīgākais no tēlotājiem šai projektā izrādījies “Soprano ģimenē” iepazītais Džeimss Gandolfini. Ģimenes piedzīvojumu lente “Spy Kids” ar Antonio Banderasu galvenajā lomā jau ienesusi tās autoriem 837 miljonus mārciņu un ir šobrīd trešā skatītākā filma Apvienotajā Karalistē un Īrijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu