Atvērts jauns interneta veikals "www.yes.lv".

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms mēneša Latvijas interneta veikalu pulciņam piebiedrojās jauns veikals www.yes.lv, visnotaļ patīkams dizaina un preču klāsta ziņā.

www.yes.lv piedāvā iegādāties parfimēriju un kosmētiku, audio ierakstus, mobilo telefonu piederumus, datortehniku, sadzīves tehniku, elektroniku un autopreces. Galvenie veikala pozitīvie aspekti ir preču draudzīgās cenas un piegādes termiņi, Rīgā prece tiek piegādāta 2 – 3 stundu laikā. Maksa par piegādi atkarīga no preces svara un adresāta atrašanās vietas. Piemēram, pasūtot preci, kuras svars ir līdz 3 kg, par piegādi būs jāmaksā 1,48 Ls. Veikala dizains ir ieturēts patīkamos, klusinātos toņos, burtu fonti saskaņoti, kas ļauj labi apskatīt interesējošo preci un izlasīt informāciju par to, neiegūstot “raibas acis” pusstundas laikā. Nospiežot ikonu “stils”, iespējams manīt veikala izskatu (interfeisu), lai maksimāli pieskaņotu to savai gaumei. Pašlaik iespējamas trīs dizaina versijas, bet tiek veidoti vēl četri varianti. Veikals piedāvā iespēju nosūtīt SMS, e-pastu atsauksmēm un papildu informācijai, sadaļu “Super cena”, kā arī detalizētu aprakstu par to, kā iepirkties veikalā, kā maksāt utt. Ja jūs pārāk aizrāvis iepirkšanās drudzis un vairs īsti nevarat atcerēties, kādas preces atrodas jūsu iepirkumu groziņā, apskatīt tā saturu var, nospiežot podziņu “Kas groziņā?”. Protams, interesējošo preci var atrast arī ar meklēšanas režīma palīdzību, kas darbojas ātri un adekvāti. Veikalā pašreiz nopērkami latviešu un krievu CD, drīzumā tiks piedāvāta arī tā saucamā ārzemju mūzika. CD ir daudz lētāki nekā “reālajos” veikalos un pat vēl lētāki nekā citos Latvijas interneta veikalos. Sīki klasificēta un lietošanai ērta ir kosmētikas un parfimērijas sadaļa, kurā nopērkami “Dzintara” ražojumi. Piemēram, kādreiz māmiņu plauktos atrodamais smaržūdens “Rīdzinieces noslēpums” maksā 1,49 Ls. Nezinu gan, kā varētu smaržot “Mīlas pavasaris” (smaržas), kurš maksā 1,01 Ls, bet tas jau ir gaumes jautājums. Katrā ziņā par “Dzintara” ražotajiem matu šampūniem, balzamiem, roku un kāju kopšanas līdzekļiem varu teikt tikai to labāko. Arī citās sadaļās esošās preces pārsteidz ar cenu – fēnu var iegādāties par 6,90 Ls, tosteri par 14,90 Ls, pleijeru par 16,99 Ls utt. Visiecienītākie pirkumi www.yes.lv veikalā esot CD, mobilo telefonu aksesuāri, bet, tuvojoties hokeja čempionātam, cilvēki aktīvi sākuši pirkt veikala speciālpiedāvājumu - Latvijas hokeja izlases fanu kreklu, kura cena ir 9,52 Ls. Piemaksājot vēl 3 Ls, uz krekla aizmugures varēsiet lasīt jūsu iemīļotā hokejista vai savu uzvārdu. Arī es, esot Lielā Hokeja gaidās un ceļa jūtīs uz Ķelni, rīt kļūšu par šāda krekliņa īpašnieci; tā muguru rotās mans niks - “KAMENE”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu