Kriss Evanss atvainojies Džejam Kejam .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Virgin Radio" līdzīpašnieks un rīta programmas dīdžejs Kriss Evanss publiski atvainojies grupas "Jamiroquai" līderim Džejam Kejam, ka pagājušās piektdienas programmā nosaucis Keju par "narkotiku apmātu stulbeni". Džejs Kejs jau bija sagatavojies vērsties tiesā.

Piektdien, 2.martā, "Virgin Radio" ēterā, runājot par Džeja Keja neseno šķiršanos no draudzenes Denīzes van Outenas, Evansa komentārā izskanēja vārdi "narkotiku apmāts stulbenis", ziņo laikraksts "The Daily Express". 6.martā, pēc Džeja Keja draudiem vērsties tiesā, Evanss viņam "ar prieku" publiski atvainojās. "Pirms dažām dienām es sacīju, ka Džeju Keju - apdāvināto, talantīgo un plaši pazīstamo ārkārtīgi veiksmīgās un populārās popgrupas "Jamiroquai" līderi Džeju Keju daži cilvēki uzskata par narkotiku apmātu stulbeni. Tas kļūdaini tika iztulkots kā mans viedoklis, lai gan tā nav un nekad nav bijis. Es tiku aicināts atvainoties, ko es arī ar prieku daru. Kā Džejs jau pēdējās dienās teicis, mēs esam draugi. Pat ja viņš būtu narkotiku apdullināts stulbenis, jūs nedzirdētu mani šeit izplatām tādus muļķīgus paziņojumus un iegāžam viņu. Džeisons ir draugs. Un viņš jau tāpat saprot, ka visa šī lieta ir tikai pļāpas. Es vēlreiz bez iebildumiem atvainojos tev, Džeison. Es arī darīšu ko varēšu, lai tava jaunā dziesma skanētu radio, cik vien bieži iespējams," otrdienas rīta radiošovā teica Evanss. Pēc piektdienas raidījuma Džejs Kejs jau grasījās iesniegt prasību tiesā: "Ja es nesaņemšu pilnīgu un pazemīgu atvainošanos, mēs tiksimies tiesā. Es domāju, ka viņš ir mans draugs, bet viņš aiziet uz savu programmu un stāsta visai valstij, ka es esmu kaut kāds debils narkomāns. Es tāds neesmu. Es jau esmu konsultējies ar saviem juristiem." Džejs Kejs pagaidām nav darījis zināmu, vai otrdien saņemtā atvainošanās bijusi gana laba, lai viņš atmestu domu tiesāties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu