35 000 mārciņu par aizvēsturisku bikini.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ursulas Andresas filmā “Dr No” no Džeimsa Bonda piedzīvojumu sērijas valkātais baltais peldkostīms Londonā izsolīts par 35 000 mārciņu.

Izsoles rīkotāji gan cerēja pacelt cenu līdz pat 40 tūkstošiem, tomēr viņi ir visumā apmierināti par rezultātiem, jo interese par pagaidām lielāko aģenta 007 filmu aksesuāru izsoli bijusi pietiekama. Kopumā Londonā tika pārdots vairāk nekā 250 priekšmetu. Bikini ar telefona starpniecību iegādājās finansiāli ne īpaši veiksmīgās “Planet Hollywood” restorānu grupas līdzdibinātājs Roberts Ērls no Ņujorkas. Kopā ar nodokļiem viņam būs jāmaksā 41 125 angļu mārciņas. 1965. gada stilīgo Aston Martin DB5, kurā Pīrss Brosnans brauca 1995. gada filmā “GoldenEye”, iegādājās kāds datoru līzinga kompānijas vadītājs no Šefīldas par 140 000 mārciņām kā dāvanu sievai Valentīna dienā. Savukārt Brosnana “P99 Valteru” no filmas “Tomorrow Never Dies” izdevās izsolīt par astoņiem tūkstošiem, bet kazino žetonus no “The World is Not Enough” – par 1400 mārciņām. Šī bija otrā “Christie’s” nama rīkotā Džeimsa Bonda piemiņas lietu izsole, pirmā notika pirms trim gadiem. Daži speciālisti tomēr pieļauj iespēju turpmāk atsaukt kādu no izsolei piedāvātajiem priekšmetiem, jo tiek apšaubīts to autentiskums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu