"U2" nospēlējuši "slepenu" koncertu .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 7.februārī, īru rokgrupa spēlēja tikai nepilniem diviem tūkstošiem klausītāju Londonas koncertzālē "Astoria". Biļetes uz koncertu, kas bija paredzēts kā balva grupas faniem, varēja nopirkt arī "no rokas"... par 1000 mārciņām!

Baumas par "U2" plāniem sarīkot nelielu koncertu Londonā klīda jau vairākas nedēļas, bet to, ka šāda uzstāšanās patiešām notiks, grupa apstiprināja tikai 29.janvārī. Lai gan biļetes uz koncertu netika laistas pārdošanā, bet gan dāvinātas "U2" uzticamākajiem faniem un grupas mājaslapā rīkoto konkursu uzvarētājiem, 7.februāra vakarā pie "Astoria" biļetes varēja iegādāties arī no spekulantiem, kur to cena sasniegusi pat 1000 mārciņas (aptuveni 900 latus), ziņo "Music 365". Koncertu apmeklējušas arī daudzas slavenības, to vidū Bobs Geldofs, Miks Džegers, Kolins Grīnvuds no "Radiohead", Šeznija Lūisa no "All Saints", grupas "Massive Attack", "Ash" un "Oasis" pilnā sastāvā, Kailija Minoga, komiķi Deivids Bediels un Frenks Skiners, "Virgin Radio" dīdžejs Kriss Evanss ar draudzeni popdziedātāju Billiju, rakstnieki Vils Selfs un Salmans Rušdijs. Pirms "U2" uzstāšanās publiku iesildīja dīdžejs Džons Kārters. Lai gan koncerta sākums tehnisku iemeslu dēļ aizkavējās vairāk kā pusstundu, apmeklētāji nejutās vīlušies – uzstāšanās laikā skanēja gan dziesmas no "U2" jaunākā albuma ("Stuck In The Moment" Bono veltīja Maiklam Hatčensam ar vārdiem: "Gadu gaitā mēs esam ieguvuši daudz draugu, šī ir veltījums vienam, kuru esam zaudējuši"), gan arī grupas vecie hiti ("Tic Toc" – pirmais singls, ko viņi izdeva ierakstu kompānijā "Island", "Misterious Ways", "Desire"). Interneta mūzikas portāla "Music 365" redaktors Džons Horslijs šo koncertu novērtējis ar 10 ballēm no 10 iespējamām. "U2" pasaules koncertturneja sāksies ar uzstāšanos Maiami 24.martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu