Romantiska filma par dejotājiem ASV ir populārāka par “Cast Away”.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filma “Save the Last Dance” ar Džūliju Stailzu un Šonu Patriku Tomasu galvenajās lomās izspiedusi no pirmās vietas ASV kinozāļu apmeklētības ziņā Toma Henksa jaunāko garadarbu “Cast Away” par kāda kurjera izmisīgajiem centieniem izdzīvot, traģiskos apstākļos nokļūstot uz vientuļas salas.

“Save the Last Dance” veltīta diviem dejotājiem, kuri mēģina nosargāt savas attiecības par spīti rasistiskajam un sociālajam spiedienam no sabiedrības puses. Pagājušās nedēļas nogalē šī lente ASV kinoteātros sapelnīja 24 miljonus dolāru. Tipiski amerikāniskais brīžam salkanais mūsdienu robinsona stāsts “Cast Away” viņā okeāna krastā joprojām izraisa interesi. Kopā ar sestdien un svētdien sapelnīto 17,1 miljonu tā kases ieņēmumi jau pārsnieguši 165 miljonu dolāru, jo filma tiek demonstrēta jau ceturto nedēļu. Trešā skatītākā filma pagājušajās brīvdienās bijusi režisora Stīvena Sederberga narkotiku drāma “Traffic” ($ 11,1 mlj) ar saldo pārīti Maiklu Duglasu un Katrīnu Zetu-Džonsu galvenajās lomās. No minētajām lentēm tieši “Traffic” paredz panākumus gaidāmajā Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanā. Pagājušajā nedēļā amerikāņu skatītājus visvairāk interesēja šādas filmas: 1. Save the Last Dance 2. Cast Away 3. Traffic 4. What Women Want 5. Thirteen Days

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu