Džerija Halivela ieraksta otro soloalbumu .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušajai "Spice Girls" dalībniecei viņas jaunā albuma ierakstā palīdz kādreizējais grupas "New Radicals" līderis Gregs Aleksanders.

Džerija Halivela un Gregs Aleksanders pašlaik Losandželosā ieraksta jaunas dziesmas Džerijas albumam, ziņo "Dotmusic". Dziedātājas otrais albums pēc solodebijas "Schizophonic" iznāks vasarā. Amerikāņu producents Gregs Aleksanders ar dziesmu komponēšanu un ierakstu producēšanu nodarbojas jau apmēram 10 gadus, sadarbojoties ar vairākām slavenībām, tostarp Belindu Kārlailu. 1997.gadā viņš Kalifornijā nodibināja grupu "New Radicals", kurā bija neapšaubāms līderis – dziedātājs, producents un gandrīz visu dziesmu autors. Grupa izdeva vienu albumu "May Be You''ve Been Brainwashed Too" (1998) un kļuva populāra ar singlu "You Get What You Give", tomēr Aleksanders drīz vien nolēma atgriezties pie komponēšanas un producēšanas. Pēc 1999.gada, kad "New Radicals" beidza darbību, Aleksanders strādājis pie Ronana Kītinga singla "Life Is A Rollercoaster" un "Texas" jaunākā singla "Inner Smile".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu