"Guns N'Roses" atgriežas ar Jaungada koncertu .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gadumijā grupa nospēlējusi pirmo koncertu pēc septiņu gadu pārtraukuma. No "Guns N'Roses" iepriekšējā sastāva grupā palicis tikai tās līderis Aksels Rouzs.

"Guns N''Roses" koncerts Lasvegasas klubā "Hall Of Blues", kur ir 1800 skatītāju vietu, sākās 1.janvāra rītā pulksten 3.30 un ilga divas stundas. Koncertā skanēja gan grupas lielākie hiti, gan arī jaunas dziesmas no topošā albuma "Chinese Democracy", kam jāiznāk jūnijā. No agrākajiem dalībniekiem grupas jaunajā sastāvā ir tikai tās dibinātājs un līderis Aksels Rouzs un taustiņinstrumentālists Dizijs Rīds, kurš grupā spēlējis neilgu laiku deviņdesmito gadu sākumā. Bez viņiem tagad grupā ir vēl seši dalībnieki – ģitāristi Robins Finks ("Nine Inch Nails"), Pols Tobiass un Baketheds (Buckethead), basģitārists Tomijs Stinsons (bijušais "Replacements" dalībnieks), bundzinieks Braiens Mantia ("Primus") un taustiņinstrumentālists Kriss Pitmens (bij. "The Replicants" un "Tool"). Grupas menedžeris Dags Goldstains pastāstījis "Sonicnet", ka Aksels Rouzs pirms koncerta bijis "mazliet satraukts", jo pirmais mēģinājums ar jauno grupas sastāvu noticis tikai četras dienas pirms koncerta, toties "New Musical Express" ziņo, ka klausītāji koncertu uzņēmuši ar sajūsmu. "Guns N''Roses" nākamais koncerts notiks 15.janvārī festivālā "Rock In Rio" Brazīlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu