Kalkinam būs jāmaksā par uguns nodarīto nelaimi .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Agrāko laiku bērnu kino zvaigzne Makolijs Kalkins saņēmis kādas apdrošināšanas kompānijas prasību atmaksāt viņa vecāku dzīvoklī notikušā ugunsgrēka radītos zaudējumus.

Apdrošinātāji pieprasa vairāk nekā 113 000 dolāru lielu kompensāciju, kas būtu jāsadala pieciem ugunsnelaimē cietušajiem. 1998. gada decembrī notikušajā ugunsgrēkā bojā gāja trīs sievietes un viens vīrietis. Apdrošinātāju prasība attiecas ne vien uz Kalkinu ģimeni, bet arī uz ēkas celtniecības vadītājiem. Kā konstatējusi ekspertīze, vienā no diviem Kalkina vecākiem piederējušajiem dzīvokļiem ugunsgrēks izcēlās no kāda pārkurināta sildītāja. Liesmas esot apņēmušas visu ēku tāpēc, ka, bēgot no uguns, Makolija māte Patrīcija Brentrupa esot atstājusi atvērtus logus un durvis. Makolijs šo dzīvokli pameta pēc laulībām ar Reičelu Maineri, taču kopdzīve izrādījās īsa un abi šķīrās 2000. gada augustā. Kalkinu ģimenes sekretārs Džons Bloks ir atteicies komentēt minēto prasību, jo neesot redzējis tās dokumentāru apstiprinājumu. Kopš pāriešanas pieaugušo kārtā Makolijam kinematogrāfā vairs nav pieprasījuma, un pagājušgad viņš piedalījās kādā teātra iestudējumā Londonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu