Fane uzmācas Akselam Rouzam pat no cietuma .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neatlaidīgā grupas "Guns'n Roses" līdera Aksela Rouza fane, kura par mūziķa izsekošanu izcieš cietumsodu, turpina rakstīt vēstules savam elkam.

39 gadus vecajai Kārenai Makneilai atkal būs jāstājas tiesas priekšā, jo viņa pārkāpusi spriedumu, kurā noteikts, ka viņa nedrīkst stāties nekādos sakaros ar Akselu Rouzu, ziņo "Wall Of Sound". Makneila agrāk vairākas reizes ielauzusies mūziķa mājā, līdz 1997.gadā viņai ar tiesas spriedumu tika aizliegts pieiet namam tuvāk par 300 jardiem. Tā kā Rouza fane šo aizliegumu ignorēja un atkal iekļuva minētajā īpašumā, viņai piespriests gadu ilgs cietumsods, kuru viņa izcieš kopš jūnija, un pavēlēts likt Akselu Rouzu mierā. Tomēr apcietinājums nav traucējis Makneilai atkal uzmākusies Rouzam – šoreiz ar vēstulēm. Kārena Makneila esot pārliecināta, ka ir Aksela Rouza sieva un starp viņiem valdot telepātiski sakari.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu