Madonna uzstājas Londonā . (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājas vakar notikušais koncerts Londonas "Brixton Academy" jau tiek minēts starp gada nozīmīgākajiem muzikālajiem notikumiem. Madonnas uzstāšanos internetā noskatījušies aptuveni 9 miljoni fanu.

Dienvidlondonas koncertzāli "Brixton Academy", kur ir apmēram 3000 skatītāju vietu, vakar bija aplenkuši simtiem Madonnas fanu, ziņo "Dotmusic". Tomēr uz šo koncertu, tāpat kā uz neseno Madonnas uzstāšanos Ņujorkā, biļetes netika pārdotas. Tās tika Madonnas tuvākajiem draugiem, uzticīgākajiem faniem un radiostacijās un internetā organizēto konkursu uzvarētājiem. Starp koncerta apmeklētājiem manīts Madonnas draugs un viņas dēla Roko tēvs Gajs Ričijs, modes dizainere Stella Makkartnija, grupu "All Saints" un "Spice Girls" dalībnieces, aktieris Evans Makgregors, mūziķi Džārviss Kokers, Goldijs, brāļi Galaheri, Kailija Minoga, radio dīdžejs Kriss Evanss un Lielbritānijā populārā realitātes šova "Big Brother" uzvarētājs Kregs. Madonnas iesildītāji bija Šarlīna Spiteri no "Texas", Ričards Eškrofts un dīdžejs Liams Houlets no "Prodigy", bet vakara kulminācija, neapšaubāmi, bija popmūzikas karalienes Madonnas pusstundu garā uzstāšanās. Šoreiz Madonna nebija tērpusies krekliņā ar popzvaigžņu vārdiem (Ņujorkā viņai mugurā bija krekliņš ar uzrakstu "Britney Spears", bet MTV balvu pasniegšanā Stokholmā – "Kylie Minogue"), bet gan tērpā ar viņas bērnu vārdiem (priekšpusē "Roko", aizmugurē "Lola"). Madonna nodziedāja piecas dziesmas no jaunā albuma "Music", kā arī vienu no vecajiem gabaliem "Holiday", sakot: "Kā gan es varētu atbraukt uz Londonu un nenospēlēt kādu no savām vecajām dziesmām." Skanot Madonnas jaunākajam singlam "Don''t Tell Me", viņai uz skatuves pievienojās arī franču producents "Mirwais". Madonnas uzstāšanās beidzās ar jaunā albuma tituldziesmu "Music". Šis bija ne tikai pirmais Madonnas koncerts Londonā pēc 7 gadu pārtraukuma, bet arī pirmā viņas uzstāšanās, ko "Microsoft MSN Website" raidīja internetā. Translācijas producents paziņojis, ka koncertu noskatījušies 9 miljoni interneta lietotāju visā pasaulē, kas ir jauns rekords. Pola Makkartnija koncertu pagājušajā gadā noskatījās trīsreiz mazāk fanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu