“Bond” vajā neveiksmes .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dažas dienas pēc stīgu kvarteta “Bond” debijas albuma izslēgšanas no klasiskās mūzikas popularitātes tabulām publicēta meiteņu kailfotogrāfija.

Fotogrāfiju, kurā četras grupas dalībnieces redzamas kailas, bijis paredzēts izmantot “Bond” debijas albuma “Born” vāka noformējumā, tomēr ierakstu kompānija atzinusi to par pārāk izaicinošu un neatbilstošu grupas tēlam, tāpēc galu galā albuma vākam izmantots cits attēls. Ierakstu kompānijas “Decca” menedžmenta direktors Bils Holands paskaidrojis: “Mēs bijām ļoti norūpējušies, ka “Bond” demonstrē tik sensacionālu imidžu, tāpēc veicām pasākumus, lai attēls nekad neieraudzītu dienas gaismu.” Fotogrāfija šonedēļ tomēr tikusi publicēta. Nedēļas sākumā “Chart Information Network” izslēdza “Bond” albumu “Born” no klasiskās mūzikas topa, kur pēc provizoriskiem datiem tas jau pirmajā nedēļā būtu iekļuvis 2.vietā, uzskatot, ka “Bond” pieskaitāmas popmūzikai. Populārās mūzikas tabulā “Born” debitēja 36.vietā. Grupas dalībniece Heilija Ekere izteikusies: “Mūsu albums ir klasiskās mūzikas apvienojums ar skaņām un ritmiem no visas pasaules. Žēl, ka modernā pasaulē klasikas elite nevēlas pieņemt izmaiņas.” Visas grupas dalībnieces ir klasiski izglītotas mūziķes, bet grupas menedžeris Mels Bušs pazīstams arī kā Vanesas Mejas komerciālo panākumu kaldinātājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu