Andrea Bočelli nesīs Olimpisko lāpu .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli uz Sidnejas Operas kāpnēm saņems Olimpisko lāpu, bet vēlāk pirmo reizi uzstāsies Austrālijas publikai.

Dziedonis Andrea Bočelli 14.septembrī Olimpisko lāpu saņems no ievērojamās austrāliešu sprinteres Melindas Geinsfordas-Teilores rokām un nodos to popdziedātājai Olīvijai Ņūtonei-Džonai. Tālāk stafeti pārņems tenisists Patriks Rafters un Austrālijas kriketa komandas kapteinis Stīvs Vo, kurš arī iedegs Olimpisko uguni spēļu atklāšanas ceremonijā piektdien. Pēc šī olimpiskā pasākuma Bočelli debitēs Sidnejas Operā, bet 19. un 22.septembrī kopā ar korejiešu soprānu Sumi Jo un diriģentu Stīvenu Merkurio uzstāsies Pērtā un Melburnā. Austrālijā jau pārdoti vairāk nekā 750 000 Bočelli ierakstu eksemplāru. Šoruden tiek izdoti divi Andrea Bočelli albumi. Jau no šodienas nopērkama Džuzepes Verdi āriju kolekcija “Verdi”, bet 6.novembrī iznāks operas “La Boheme” ieraksts, piedaloties Barbarai Fritoli un Izraēlas Filharmonijas orķestrim maestro Zubina Mehtas vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu