Bens Afleks taranē vācu lidmašīnas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Badmintonā, Glosteršīras grāfistē turpinās filmas “Pērlharbora” (“Pearl Harbor”) uzņemšana. Filmas galvenajam varonim, Bena Afleka tēlotajam pilotam, jāpiedalās gaisa kaujās pret fašistu bumbvedējiem.

Afleka varonis piesakās brīvprātīgajos vēl pirms ASV oficiālās iesaistīšanās karā. Tiesa, viņš saņem jau cauršautu lidaparātu, kas gan netraucē pilotam veikt brīnumus. Afleka varoņa frāze “Es negribu būt varonis, es tikai gribu kaut ko nozīmēt!” varētu ieiet Holivudas kara filmu vēsturē gluži kā agrāko gadu Džona Veina vai Klinta Īstvuda varoņu spārnotie teicieni. Uzņemšanas laukumā valdot draudzīga un jokpilna gaisotne, aktieri pagūstot filmēšanas starplaikā izklaidēt arī vietējos iedzīvotājus, it sevišķi bērnus, kam īsti pa prātam ir frenčos un šineļos tērpto aktieru pilnās ielas. Īpašu prieku filmēšana sagādājusi Badmintonas krodziņu apmeklētājiem, kuriem tik vien vajadzēja kā ietērpties II pasaules kara laika armijas formās, lai piedalītos masu skatos. Vairāku dublu laikā tukšotie kausi visiem bijuši par brīvu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu