"Rīgas balle 2018" pulcē izsmalcinātu publiku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 8. septembrī, Melngalvju namā trešo reizi norisinājās kultūras pasākums "Rīgas balle", kuru apmeklēja elegantās vakarkleitās un smalkās frakās tērpti ļaudis. 

Balles atklāšanas oficiālā ceremonija iesākās ar balles debitantu uzstāšanos. Dāmas baltās balles kleitās un viņu partneri melnās frakās dejoja atklāšanas polonēzi un Vīnes valsi. Debitantu pāri tika īpaši atlasīti Latvijas lielākajās augstskolās, un viņus sagatavoja labākie dejotāji un sarīkojumu deju horeogrāfi.

Kā norāda pasākuma organizatori, viesus sagaidīja piesātināta koncertprogramma: divu orķestru - Operetes teātra simfoniskā orķestra un džeza orķestra Mirage uzstāšanās, kā arī Latvijas Nacionālās operas un baleta labāko solistu - Elzes Leimanes un Artūra Sokolova un Latvijas operetes populārāko balsu - Sonoras Vaices un Naura Indzera priekšnesumi.

Programmā piedalījās arī dejotāji Andrejs Rogovenko un Anna Vorončuka, kā arī citi Latvijas jaunie mūziķi, bērnunamu audzēkņi un citi mākslinieki. Pasākuma vadītājs bija Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis.

Kā informē organizatori, "Rīgas ballei" tradicionāli ir labdarības mērķi un arī šogad visi viesi varēja piedalīties loterijā, kurā savāktos līdzekļus organizatori novirzīs labdarības akcijām, kuru mērķis ir palīdzēt Latvijas jaunajiem mūziķiem un bērnunamos mītošajiem apgūt sarīkojumu dejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu