Ainara Virgas pirmā sieva uzmirdz šovā "Lauku sēta"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, LNT publicitātes/TVNET kolāža

Jau drīzumā pie skatītājiem nonāks šova "Lauku sēta" jaunā sezona, kurā piedalīsies arī rokmūziķa Ainara Virgas pirmā sieva Līga Poškus. 

"Līga Poškus no Rīgas ir cilvēks orķestris – mūziķe, vecmāte, kāpj kalnos. Īsumā – īsta avantūriste, un otru tādu kā Līga pat ar uguni neatradīsi. "Lauku sētā" Līga ieradusies ar mērķi vairot labo, mierināt un nepieļaut strīdus! Dzīvi tver viegli un ar baudu. Tic visam labajam, bet vai pārējie dalībnieki neliks viņai cilvēkos vilties? Līga citus cenšas neaprunāt un aizstāvēt, bet katram ir tik nervu šūniņu, cik ir, un daži eksemplāri spēj pat Līgu izvest no pacietības. Darbos nebūt nav tā ātrākā, un tas nereti kalpo par iemeslu savstarpējiem kašķiem" - tā viņu raksturo šova veidotāji.

Tomēr daudzi nemaz nezina, ka Līga savulaik bija precējusies ar mūziķi Ainaru Virgu.

"Tas bija īsi un kodolīgi, skaisti un aizraujoši," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Līga.

Neraugoties uz to, ka Ainara māte un tēvs nav bijuši mierā ar dēla izvēli apprecēt par sevi astoņus gadus vecāku sievieti, kurai jau viena laulība bija aiz muguras, pēc kāzām pāris apmetās Ainara istabiņā viņa vecāku dzīvoklī.

Diemžēl abu laulībai bija pavisam īss mūžs - tā bija tik ilga, cik pastāvēja Liepājas kvartets, kurā bez Virgas un Poškus darbojās arī Igo un Olga Blauzde.

Jau vēstīts, ka "Lauku sēta" TV ekrānos atgriezīsies 13. septembrī. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu