Laura Grēviņa: Nelauzīšu sevi vairs, lai atbilstu kaut kādiem standartiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

​Bloga «Viens + Viens» autore, dīdžeja Toma Grēviņa sieva un divu bērnu mamma Laura Grēviņa, kura regulāri dalās ar ieskatu savā ikdienā sociālajā tīklā “Instagram”, publiskojusi pārdomas par to, ka nedrīkst veltīt laiku tikai pārējiem – jāatrod arī laiks, lai parūpētos par sevi.

“Jāiemūžina tas brīdis, kad jūties atkal brīvs cilvēks. Man vienalga, ko citi saka par divgadnieku palaišanu dārziņā (šis gan ir jautājums, kurā viedokļi dalās, un ne par to tagad stāsts), esmu 100% daudz labāka mamma, kad lietas ir tā, kā ir tagad! Nelauzīšu sevi vairs, lai atbilstu kaut kādiem standartiem. Par to, kā ar bērniem būt, par to, kā pareizāk strādāt (“īstu darbu”).

Nogurušās mammas, kas vienmēr bijusi liela daļa manu sekotāju un kas šo lasa... un varbūt ir nedaudz izbrīnītas par maniem SPA un visādiem skaistumkopšanas rituālu storijiem pēdējā laikā, ziniet, tas LAIKS SEV pienāk! Un es jūtos to pelnījusi.

Šobrīd es veltu laiku savu iekšējo resursu atjaunošanai, lai varu pabeigt iesāktas lietas un lai manā dzīvē būtu max maz stresa. Jo dzīvot var arī tā. Lai pašam labi. Nevis citiem. Cheers. P.S. Un vispār man tagad grandiozi plāni - beidzot laiks gan autoskolā iet, gan “make up” kursos, gan uz NYC ar draudzeni aizbraukt!! Un vēl mums ir jauni kaimiņi, ar kuriem bērni kopā dauzās pagalmā! [sic.]” tā Grēviņa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That day I walked around Maskačka like nobody’s watching ?

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vieta, kur jūras satiekas! #kolkasrags #dabaiedvesmo

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #īstinavkopiešīfotopierakstīt

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katru vakaru varētu tā. Gulbjus un odus barot. ? #sunset #summer

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jāiemūžina tas brīdis, kad jūties atkal brīvs cilvēks. Man vienalga, ko citi saka par divgadnieku palaišanu dārziņā (šis gan ir jautājums, kurā viedokļi dalās, un ne par to tagad stāsts), esmu 100% daudz labāka mamma, kad lietas ir tā, kā ir tagad! Nelauzīšu sevi vairs, lai atbilstu kaut kādiem standartiem. Par to, kā ar bērniem būt, par to, kā pareizāk strādāt (“īstu darbu”). Nogurušās mammas, kas vienmēr bijusi liela daļa manu sekotāju, un kas šo lasa...un varbūt ir nedaudz izbrīnītas par maniem spa un visādiem skaistumkopšanas rituālu storijiem pēdējā laikā, ziniet, tas LAIKS SEV pienāk! Un es jūtos to pelnījusi. Šobrīd es veltu laiku savu iekšējo resursu atjaunošanai, lai varu pabeigt iesāktas lietas, un lai manā dzīvē būtu max maz stresa. Jo dzīvot var arī tā. Lai pašam labi. Nevis citiem. Cheers. P.S. Un vispār man tagad grandiozi plāni - beidzot laiks gan autoskolā iet, gan make up kursos, gan uz NYC ar draudzeni aizbraukt!! Un vēl mums ir jauni kaimiņi, ar kuriem bērni kopā dauzās pagalmā!! #lifegoeson

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

Kā jau ziņots, blogere aizvadītajā rudenī sociālajos tīklos dalījās ar 10 faktiem par sevi, kas plašākai sabiedrībai par viņu nav zināmi:

«1. Esmu rīdziniece 100%, uzaugusi Purvciemā pie «Mēbeļu nama»;

2. Man nav brāļu/māsu, bet ir daudz pusbrāļu un pusmāsu, es pat nezinu cik;

3. Esmu mācījusies «JMMS» [Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skola – red. piez.] vijoļspēli. Esmu daudz raudājusi, to mācoties spēlēt. Joprojām baigi labi nesanāk!

4. Socioloģe pēc izglītības.

5. Patīk Vācija un vācu valoda, arī padzīvojusi tur (Vācijā) esmu.

6. Man ir bail gulēt klusumā. Mūzikai jāskan vienmēr!

7. Brokastis ēdu ap 14, un pusdienas galīgi nav mans ēdiens!

8. Mūziķi, kurus varu klausīties atkal un atkal: «The XX», «Cut Copy»un «Arcade Fire».

9. Nepatīk/nemāku dejot.

10. Gribētu iemācīties «chillot»!»

Laura un Toms klusi salaulājās 2013. gadā – neilgi pēc priecīgā notikuma piedzima abu pirmais bērns, dēls Everts. Savukārt 2016. gadā pasaulē nāca pāra otrais dēls – Edvīns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu