Ainara Virgas bijusī sieva jau pirmajā "Lauku sētas" sērijā nebaidās nošmulēties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 13. septembrī, tika dots starts pašmāju šova "Lauku sēta" jaunajai sezonai. 

Šova piektās sezonas pirmajā raidījumā saimnieki dalībniekus sētā sagaida ar sirsnību – galdā ceļ pusdienas ar tradicionālajiem Alūksnes puses ēdieniem, taču turpmāk pavārs un pavāra palīgs katru nedēļu būs no dalībnieku vidus.

Jau pirmajā šova dienā tiek izlozēts nedēļas pavārs Krišjānis, bet viņa palīgs būs lielā Sanita. Viens no saimnieces sen lolotajiem darbiem, kas tiek uzticēts dalībniekiem pirmajā dienā, ir karoga mastu izveidošana un uzstādīšana. Puiši rāda, ko māk un jau pirmās dienas vakarā pār Māriņkalna saimniecību plīvo Lauku sētas un Latvijas valsts karogs! Karoga masti pagalma vidū ir saimnieces trīs gadus lolots sapnis, kas nu ir ļoti veikli īstenots – tādēļ saimnieki ir gandarīti, ka sabraukušie dalībnieki būs kārtīgi strādātāji un visi plānotie darbi tiks godam padarīti.

Tas gan tikai tāds pirmo dienu iespaids, jo jau pirmajā darba nedēļā izrādīsies, ka daļa no dalībniekiem no lauku darbiem ne nieka nesaprot! Bet šobrīd – pirmajā dienā, viss izskatās saulaini un rožaini!

Dalībnieki iekārtojas jumta stāvā, būvē sev dušu un, protams, iesvēta to ar kārtīgu laistīšanos! Puiši it kā koķetējot ar Aiju, aplej viņu ar spaiņiem no galvas līdz kājām, bet pēc tam - sāk pat mētāties ar zemi.

Amizierēšanās un joksēšanās ir sākusies jau pirmajā "Lauku sētas" dienā! Un nakts arī nav no tām klusākajām – runā, ka sētā ir jau trīs pārīši – zemessargs Krišjānis ar grāmatvedi Zani, strādīgais Rasmuss ar šovu zvaigzni Aiju un jauneklīgais Ingars ar dzīvesgudro Līgu, kura gadu skaita ziņā tikpat labi varētu būt arī viņa vecmāmiņa! Cik šajos pārīšu stāstos ir joka, cik patiesības – to vēl redzēsim!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu