Armands Simsons varēja kļūt arī par noliktavas pārzini

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV personība Armands Simsons, kurš ir arī hokeja kluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors, intervijā "STV Pirmā!" raidījumā "Māmiņu klubs" atminējās laiku, kad pēc vidusskolas meklēja darbu. Kā izrādās, atraktīvais četru meitiņu tēvs pat bija pieteicies darbā par noliktavas pārzini!

Armands atminas, ka pēc vidusskolas beigšanas viņš ar mīļoto sievieti Ivetu jau dzīvoja kopā - te pie viena, te otra vecākiem. 

Vēloties savu kopīgo ligzdiņu, Armands meklēja darbu. 

"Es pēc vidusskolas beigām biju aizsūtījis CV uz noliktavas pārziņa amatu," atminas Armands, tomēr viss izvērtās citādāk. 

Gaidot zvanu uz šo vakanci, viņš saņēma negaidītu piedāvājumu darboties televīzijā. 

Neraugoties uz to, ka Armandam ir vairāku gadu pieredze, viņš atzīst, ka pirms ikviena pasākuma vai raidījuma viņam joprojām ir uztraukums. 

"Vai nu tev ir vienalga, vai tevis vairāk nav," tā Armands. 

Runājot par zvaigžņu slimību, ar to Armands nekad nav slimojis, jo augsti vērtē divas lietas - attieksmi un attiecības. 

Simsons gan atzīst, ka viņa karjera TV ekrānos nav mūžīga: "Nav nekāds noslēpums - nekas nav mūžīgs. Arī cipari pasē stāv uz vietas, bet mēs ejam uz priekšu ar saviem cipariem."

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu