Salaulājusies "Izklausies redzēts" zvaigzne Evilena Protektore

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Priecīgs notikums dziedātājas Evilenas Protektores dzīvē - viņa Kiprā mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Vadimu, vēsta viņas ieraksts sociālajos tīklos. 

"Mēs to izdarījām!" - īsa un lakoniska ir Evilena, kura sociālajā vietnē "Instagram" dalījusies ar pirmo foto precētas dāmas statusā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We did it! #wedding #cypruswedding

A post shared by Evilena Protektore (@evilena.protektore) on

Evilena plašāku atpazīstamību ieguva šovā "Izklausies redzēts".

Tomēr ļaudis sajūsmina ne tikai viņas atveidotie izpildītāji šovā, bet arī Evilenas neparastais vārds.

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Starp mums runājot", Evilena atklājusi, ka pat skolas žurnālā viņas vārds bijis rakstīts nepareizi un arī vecāki viņu ilgi nav saukuši pašu dotajā vārdā. "Ar vārdu vienmēr bija problēmas. Vai nu es biju Elēna, vai Evilīna, Elāna, Eliāna – variantu bija nenormāli daudz," saka dziedātāja, piebilstot, ka viņai bijis ļoti grūti pārmācīt draugus un pat vecākus saukt viņu īstajā vārdā.

"Tajā brīdī, kad ieskatījos pasē un sapratu, ka neesmu Ļena, sāku domāt – nē, tas nav mans īstais vārds. Mans vārds ir garš, skaists, sievišķīgs un, jā, arī izaicinošs. Tad arī sāku visiem stāstīt, ka īstenībā mani sauc Evilena," sarunu šovā atklāj dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu