Kalnciema kvartāla tirgū šodien notika čili ēšanas sacensības, kas pulcēja aso ēdienu ekspertus - to ēdājus, audzētājus un iepazīstināja apmeklētājus ar čili piparu ēšanas kultūru.
Kalnciema kvartāla tirgū notikušas čili ēšanas sacensības
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pasākumā norisinājās ne tikai čili piparu ēšanas sacensības, bet arī sarunas par čili, salsas priekšnesumi, skatītāju konkurss un degustācijas.
Galerija:
Par Latvijā audzētiem čili pipariem parūpējies "Burka&Ledus", kuru piedāvājumā bija arī visu veidu pašgatavotas piparotas mērces - harisas pasta, čili saldskābā mērce, adžika, marinēti halapenjo un citi gardumi. "Lienas medus" cienāja ar čili tēju.
Noskaties video:
Pasākumu organizēja Kalnciema kvartāls sadarbībā ar Kitiju Reiteri, Daumantu Vidiņu, Egilu Kaņepi, "Burka&Ledus" un "Food Factory".