Intara Busuļa brālis par dalību "X Faktorā" saņēmis līdzjūtību no citiem dalībniekiem

Elza Jēkabsone
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā rudenī TV ekrānos ar otro sezonu atgriezies muzikālo talantu šovs “X Faktors”, kura žūrijā, tāpat kā pērn, ir Intars Busulis, Aija Auškāpa un Reinis Sējāns. Svētdien, 23. septembra vakarā, trešajā atlases raidījumā sevi pieteica arī Intara Busuļa brālis Lauris. Tā kā Intars nedrīkstēja lemt viņa likteni, šis pienākums gūlās uz abu pārējo tiesnešu pleciem. Pēc priekšnesuma Lauris saņēma jāvārdu gan no Auškāpas, gan Sējāna, kvalificējoties krēslu izaicinājumam. Sarunā ar TVNET viņš pastāstīja, ko varam no viņa sagaidīt!

Kā izlēmi piedalīties šovā “X Faktors”?

Domāju, ka nepiedalīšos, jo konkursos parasti neizdodas parādīt visu, ko gribu un varu. Laikam satraukums dara savu. Bet šoreiz nodomāju: nu kāpēc ne?! Davai, vēlreiz! Ja nu izdodas?

Kā tev liekas, kā nodziedāji pirmajā televīzijas atlasē, ko redzējām svētdien?

Mans moto mūzikā - vienmēr var labāk! Bet vispār, ņemot vērā manu konkursu pieredzi līdz šim, pašam šķiet, ka bija labi. Un, ja arī citiem tā liekas, tad vispār super!

Nebaidies no tā, ka tavs brālis ir tiesnesis?

Nav jau no kā baidīties! Drīzāk negribu likt viņam vilties. Viņš gribēja, lai piedalos jau pagājušajā gadā. Nu man jādzied labi par mums abiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiekamies LTV1 jau pavisam drīz :) #nepaejgarām #ltv1 @intarsbusulis

A post shared by Lauris Bush (@laurisbush) on

Vai Intars ir tev devis kādu padomu par šovu? Ja jā, atklāsi vismaz vienu?

Lai nedomāju tikai par dziedāšanu, jo galvenais nav tikai atcerēties vārdus vai trāpīt uz pareizās nots. Tāpēc jau ir grūti nodziedāt tikai vienu dziesmu un parādīt sevi visu.

Vai neesi no citiem dalībniekiem saņēmis pārmetumus, ka tev ir “sakari” žūrijā?

Nē. Drīzāk juta līdzi, ka tā. Teikšu godīgi, tas baigi nepalīdz!

Ko par to visu saka jūsu abu vecāki?

Vecāki mūs vienmēr atbalsta it visā - darbos un nedarbos!

Kāpēc tu varētu uzvarēt šovā? Kāds ir tavs trumpis?

Mana sirdslieta ir mūzika, un man patīk dziedāt, bet es nevaru dziedāt par to, kam neticu. Ir jābūt stāstam, emocijām. Es esmu īsts - dziedot varu gan smieties, gan raudāt, ja tā jutīšu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tipu tapu rokās ar Papu ??

A post shared by Lauris Bush (@laurisbush) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu