Kas gaidāms skatītāju iecienītajā "Es mīlu tevi, Latvija"?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64 Photo Agency, Ģirts Ozoliņš)

Skatītāju iemīļotās TV spēles “Es mīlu tevi, Latvija” ceturtā raidījuma laikā, kā ierasts, noskaidrosim daudzus un dažādus faktus par Latviju un tās iedzīvotājiem. Piemēram, kāda ir zemākā reģistrētā temperatūra Latvijā? Kādi ir Latvijā studējošo studentu vidējie ienākumi? Ko nozīmē “užkurs”? Kura kinorežisora filmas visvairāk tika aizliegtas Padomju Savienības laikā? Šie un vēl daudzi citi interesanti fakti šā vakara izglītojošajā TV spēlē “Es mīlu tevi, Latvija”.

Šovakar Janas komandā

Reperis, bītmeikeris un producents ansis, kurš atzīst, ka bērnībā viņš ir baidījies uzstāties klases priekšā un pratis iemācīties vien četrrindes, kuras skaitīja pa durvju spraugu, atrodoties ārpus klases;

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane, kura lepojas ar to, ka visā Rīgā ir ļoti daudz draugu un paziņu, jo, tā kā vecāki bieži esot pārvākušies, skolas laikā viņai ir nācies mainīt dzīvesvietu septiņas reizes.

Aktieris Andris Bulis vidusskolas laikā mācījās klasē, kur bija 22 meitenes un vien 3 puiši, kas esot bijusi “īsta paradīze,” atzīst pats Andris.

Valteram uzvaru kaldināt palīdzēs...

Dailes teātra aktrise Ieva Florence, kura bieži mēdz sajaukt lietas - vai tie būtu sveši iepirkumu ratiņi, kuros Ieva ieliek savas vakariņas, vai sveša mašīna, kurā meitene pamanās iesēsties, tas gadā visai bieži, un jaunā aktrise no tā nekaunas. Turklāt Ievai īpaši glaimo, kad viņa tiek nodēvēta par skolnieci, kas notiekot diezgan bieži.

Pieredzējušais hokejists un treneris Jēkabs Rēdlihs, kurš bērnībā ļoti vēlējies kļūt par ceļamkrānu. Kādēļ radusies šāda vīzija, Jēkabam īsti nav skaidrs. Turklāt hokejists lepojas ar to, ka savulaik ir mācījies mūzikas skolā un spēlējis trompeti.

TV3 raidījuma “Bez tabu” vadītāja Agnese Drunka, kura atzīstas, ka divas reizes esot sākusi mācības mūzikas skolā – pirmo reizi vijoles klasē, otro reizi akordeona klasē, tomēr abas reizes Agnesei mācības nav izdevies pabeigt.

Komandu sastāvs katru nedēļu mainās, aicinot sabiedrībā populārus cilvēkus pārbaudīt savas zināšanas par Latviju un tās cilvēkiem, kā arī izdziedāt sirsnīgākās un skaistākās simtgades melodijas, minot mīklas un ļaujoties citām aktivitātēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu