Adriana Miglāne veiksmīgi startē Lietuvas šovā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju dziedātāja Adriana Miglāne, kura ieguva popularitāti šovā "X Faktors", nu cenšas iekarot Lietuvas klausītāju sirdis, piedaloties vietējā šovā "Lietuvos balsas" jeb "Balss". Vietnē "YouTube" publiskota Adrianas uzstāšanās "aklajā atlasē".

Adriana izpildīja mūziķes Dua Lipa dziesmu "IDGAF", kas izpelnījās skatītāju ovācijas, kā arī divus no četriem žūrijas "Jā". Tas nozīmē, ka Adriana iekļūst nākamajā kārtā.

Dziedātāja par saviem plāniem izmēģināt spēkus Lietuvas šovbiznesā paziņoja sociālajos tīklos pirms mēneša: "Dzīvē galvenais ir nekad neapstāties un nepadoties! Nekur tālu neesmu aizceļojusi, tepat Lietuvā - jau pavisam drīz redzēsiet. Lai arī kā man gribētos visu pastāstīt jums - es nevaru, bet gribu ļoti, ļoti pateikties par atbalstu, jo es nekad to nespētu, ja man tā nebūtu! Starp citu, es runāju lietuviski, tāpēc nolēmu piedalīties!"

Kā zināms, Miglāne "X Faktorā" ierindojās 3. vietā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu