Negadījumā cietusi miljonāra Jūlija Krūmiņa mazmazmeitiņa (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

​Aizvadītajā nedēļā uz gājēju celiņa kāds velobraucējs notriecis uzņēmēja un miljonāra Jūlija Krūmiņa mazmazmeitu Karolīnu Krūmiņu, kurai šomēnes apritēs pieci gadi.

“Neviens nav pasargāts uz gājēju celiņa, turiet bērnus pielipušus pie sāniem. Un tie, kas uz riteņiem, pa ietvi nav jālido, nu nav... Karolīnai bija nejauka saskarsme ar riteņbraucēju jeb sauksim lietas īstajos vārdos - viņu notrieca riteņbraucējs. Pirmo reizi sēdējām gan ātrajos, gan arī krutajā policijas vāģī. Bet iekšas grib vemt. Es nenosargāju savu bērnu. [..]

Laba mācība gan man, gan puisim ar riteni. Man vienmēr gribas domāt, ka es varu Karolīnu palaist metru priekšā, sānā vai aizmugurē, jo viņai var uzticēties, bet bļin... ne viņas vaina!

Es Karolīnai pirms miega atvainojos, ka nenosargāju, patecinu asaras, jo, aizverot acis, tā aina, kā mans bērns guļ ar asiņainiem matiem, seju un jaku uz asfalta, tiek izspēlēta “slow motion” versijā dažādos variantos,” sociālajā tīklā “Instagram” raksta cietušās māte, bērnu attīstošo rotaļlietu uzņēmuma “Tak-Til” vadītāja un Edgara Krūmiņa sieva Ulla Krūmiņa.

Diemžēl ar līdzīgiem stāstiem pie viņas ieraksta dalījušās arī citas mammas.

“Mani riteņbraucējs ir notriecis uz gājēja ceļa, man gribas vemt no tā, cik agresīvi viņi brauc. Es ļoti ceru, ka šo ārprātu sāks beidzot ierobežot.”

“Man, esot septītajā grūtniecības mēnesī, arī viens gudrinieks pēkšņi tā izbrauca no līkuma nenormālā ātrumā, uz gājēju trotuāra, viņš bija nu burtiski centimetru no mana vēdera. Ja būtu manī ieskrējis, nu tur būtu pilnīgs čau.”

“Ahh, tas man uzsit atmiņu, kā ar vecāko meitu staigājam pa Tamperes ieliņām. It kā prasti tur ir izdalīti veloceliņa puses un gājēju puses, lai gan mani bērni neaudzināti skraidīja pa abām pusēm (dzīvojam laukos, pilsētaudzināšana nesanāk, jo visur pagaidām sanācis piebraukt ar auto). Bet tajā dienā mana sešgadniece ripināja ar skrejriteni, kad garām mašīnas ātrumā (no kalna) pabrauca riteņbraucējs. Principā gar degungalu. Nelaime var notikt un var arī nenotikt, tam nevar 100% būt gatavs neviens.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kad gribas vilkt crocus pie skaistām kleitām, manī iekšā uzsprāgst pirmā dusmu līmeņa šlagbaums. bet, vai nav vienaglas. ja viņas ir laimīgas. tad arī izprintēta bilde pie sienas ar visiem crociem izstaros manu bērnu laimes brīžus. īstenībā, katru reizi, kad tie šlagbaumi (ej tu sazin kā latviski pareizi ir, bet jūs vismaz mani saprotat) visi ir uzsprāguši vai tikti notriekti, pie vainas nav šīs divas mazās lēdijas, bet gan viss, kas ir noticis ar mani pa dienu vai sapnī. es ļoti cenšos kontrolēt savas emocijas. kad bērni neklausa, nedzird, negrib dzirdēt, uzvedās kā mazi mērkaķēni, es tinu filmu uz atpakaļu un cenšos atrast to lūzuma punktu, kuru lielākoties atrodu. un visas sekas ir izrietošas no mana noskaņojuma, no manas neiecietības, no manas nepareizas reakcijas. es visiem vecākiem novēlu iemācīties mieru. mūsu bērni nedrīkst izjust uz sevi mūsu iekšējās problēmas, ļausim šo viņu vienīgo bērnību izdzīvot kā bērniem... kad tad, ja ne tagad. paldies @_story_about_us_ un @zane_karklina skatos, ka jau daudz lieliskās dāmas ir, tā teikt, pieminētas. #tuesilieliskamamma @ieva.cipruse @evita.eidinta @lindakuze @perlumamma.lv @elizaelizabete @the_aiga @abolina.liva @ievajaunberzina @liz_gorina @madara_krastina_ ❤️ sūtu jums miljons sirsniņas! es no jums katras varu mācīties un mācos! jūs patiesi esat lieliskas mammas un katra ar savu unikālo rozīnīti!

A post shared by ulla krūmiņa (@ulla_krumina) on

Uz augšu