Olga Dreģe sarīko ballīti uz prāmja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

Izcilā aktrise Olga Dreģe 1. un 2. oktobrī viesojās uz "Tallink" prāmja "Isabelle", lai kopā ar saviem kolēģiem piedalītos īpašajā senioru reisā un pasažierus divus vakarus iepriecinātu ar savu īpašo jubilejas programmu, kas pirmo reizi izskanēja šā gada pavasarī.

Abos vakaros skanēja gan mākslinieces lasītā dzeja un atziņas, gan laikabiedru atmiņas un vēlējumi, ko lasīja vakara vadītāji - publicists un rakstnieks Ēriks Hānbergs un Dailes teātra aktrise Aija Dzērve.

Bija dzirdams aktiera Jura Strengas lasītais veltījums jubilārei, gan populāras un klausītāju iemīļotas dziesmas aktiera Jāņa Paukštello sniegumā, bet pēc koncerta varēja iegādāties Irēnas Lagzdiņas aktrisei veltīto grāmatu "Izslāpums. Olga Dreģe" un jubilejas gadam veltīto bukletu, kā arī saņemt mākslinieces autogrāfu. 

Abu vakaru koncerti izpelnījās skatītāju sajūsmu un ovācijas, savukārt Dreģe pēc tam atzina, ka jūtas pacilāta un patiesi aizkustināta par iespēju uzstāties uz kuģa un izstaigāt to īsā ekskursijā. Īpašu prieku viņai sagādāja dzimtās puses novadnieku klātbūtne šajā reisā.

"Tās bija trīs brīnišķīgas dienas - gan koncerti, gan iespēja iepazīt Stokholmu īpaši reisa pasažieriem sarīkotā ekskursijā!" savas emocijas neslēpa izcilā aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu