Dramatiskā izbalsošanā "Lauku sētu" pamet sliņķe Aija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes

Darbi lauku sētā rit uz priekšu, Zane tika iecelta par darba vadītāju, taču viņai nekādi neveicas ar darba organizēšanu, savukārt Dzintars izvairās no pusdienu gatavošanas. Arī šoreiz Aija nav strādātāja – viņai sāp zobs un pēkšņi viņa sāk arī klibot, turklāt, kamēr citi strādā, viņa guļ, peld un sauļojas.

Lauku sētā darba arvien ir daudz - dalībniekiem bija jātīra bebru dambis, jāzāģē krūmi, jāvālo siens un jāliek zārdos. Bebru dambja tīrīšana izvēršas spriedzes pilna, visi ir netīri un slapji.

Zane cenšas būt labi organizēta darba vadītāja, taču pārējās dāmas viņu uzlūko apjukuma pilnām acīm, jo Zane nespēj dot konkrētus uzdevumus, turklāt viņa nav parūpējusies par darba drošību, līdz ar to Līga gandrīz lauž kaulus. Tomēr viss beidzas laimīgi.

Puišu komanda izmanto savu priekšrocību, iepriekšējā nedēļā viņi tika atzīti par čaklākajiem, tāpēc zārdus sienam puišiem taisīja meitenes. Kamēr meitenes vēl taisīja zārdus un nebija pat sākušas vālot sienu, puiši visus darbus bija pabeiguši un blakus laiskojās.

Bet kā veicas Dzintaram ar Evu virtuvē, vai viņi spēj sadzīvot? Dalībnieki novērtē pagatavoto ēdienu, tomēr neviens īsti netic, ka to ir pagatavojis Dzintars, līdz izrādās, ka Eva ir īstā pavāre un tāpēc visi beidzot ir kārtīgi paēduši.

Kāds no dalībniekiem lauku sētā strādā lēnāk par citiem, kāds ir pārguris un vēl kāds melo par dažādām kaitēm. Komandas ar šādu attieksmi nav mierā, tādēļ izbalsošanu pavada kašķi, asaras, cīņa, līdz beidzot - Aija pamet šovu! Visa lauku sēta gavilē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu