Šaušalīgais citplanētietis iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ziemeļamerikas kinoteātros ar labiem panākumiem startējusi kompānijas «Marvel» komiksu filma «Venom», kurā galveno lomu - žurnālistu Ediju Broku, kurā iemiesojies citplanētietis, atveido britu aktieris Toms Hārdijs. Rubena Fleišera (Ruben Fleischer) filmā piedalās arī aktrise Mišela Viljamsa un Vudijs Harelsons.

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 80 miljonus dolāru. 

Noskaties filmas rullīti.

2. vietā popzvaigznes Lēdijas Gāgas un aktiera un režisora Bredlija Kūpera radošā sadarbība filmā "Zvaigzne ir dzimusi" (A Star Is Born). Filmas ieņēmumi pirmajā nedēļā 41 miljons.

Anotācija: Pieredzējušais mūziķis Džeksons Meins satiek jauno dziedātāju Eliju un iemīlas viņā. Elija vairs necer, ka spēs gūt panākumus kā mūziķe, taču Džeksons pierunā viņu kāpt uz lielās skatuves. Lai gan Elijas karjera strauji uzplaukst, abu personīgās attiecības samezglojas. 

3. vietā studijas "Warner Bros." animācijas lente "Smallfoot" ("Sīkpēdis"). Anotācija: Vienā jaukā dienā kāds jauns, atjautīgs jetijs sastop savādu radījumu, kurš, kā viņam likās, nemaz neeksistē, – cilvēku. Ziņas par "sīkpēdi" izraisa pamatīgu satraukumu sniega cilvēku sabiedrībā. Kādi vēl pārsteigumi varētu slēpties aiz viņu noslēgtā ciematiņa robežām tālajā un plašajā pasaulē?
Pagājušās nedēļas līdere - komiķa Kevina Hārta (Kevin Hart) jaunā komēdija "Nakts skola" (Night School) noslīdējusi uz 4. vietu.

Top5 noslēdz fantāzijas (angļu - fantasy) filma “The House with a Clock in Its Walls” jeb “Māja ar pulksteni tās sienās”. Režisora Eli Rota filma, kurā galvenās lomas atveido Džeks Bleks (Jack Black) un Keita Blanšeta (Cate Blanchett), nedēļas nogalē iekasējusi 7,2 miljonus dolāru.

Filmas darbība ar šausmu elementiem norisinās 1955. gadā. Tā vēsta par 10 gadus vecu bāreni Luisu (Owen Vaccaro), kurš dodas dzīvot pie tēvoča. Drīz viņš konstatē, ka radinieks un viņa kaimiņiene ir burvji, kuri senā nama sienās meklē noslēptu maģisku pulksteni, kas parāda laiku, cik atlicis līdz pasaules galam. Varoņu uzdevums ir izglābt cilvēci.

Foto: kadrs no filmas
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu