Holivudas mīlasstāsta beigas: oficiāli šķirta Bena Afleka un Dženiferas Gārneres laulība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Vairākus gadus pēc paziņojuma par šķiršanos Holivudas zvaigznes, aktieri Bens Afleks (46) un Dženifera Gārnere (46) ir oficiāli pielikuši punktu laulībai, bet turpinās kopā audzināt savus trīs bērnus – Violetu (12), Serafinu (9) un Semjuelu (6), ziņo “Page Six”.

Laulības šķiršana notikusi uzreiz pēc Afleka nesenākā alkohola rehabilitācijas kursa, kurš šoreiz ilga 40 dienas. “Cīņa ar jebkuru atkarību ievelkas visa mūža garumā un ir sarežģīta. Tamdēļ neviens nekad tā īsti nesāk un nebeidz ārstēties, jo tas ir pilna laika “darbs”.

Es cīnos gan sevis, gan manas ģimenes dēļ.

Ar mani sociālajos tīklos ir sazinājušies daudzi cilvēki, lai dalītos savā stāstā par cīņu pret atkarībām. Viņiem es saku lielu paldies. Jūsu spēks iedvesmo un palīdz man veidos, kādos nezināju, ka tas ir iespējams. Tas palīdz apzināties, ka neesmu viens. Man ir nācies sev atgādināt, ka problēmas risināšana ir nevis vājuma izpausme, bet drosme,” sociālajā tīklā “Instagram” raksta Afleks.

Pāris par lēmumu šķirties pirmo reizi paziņoja 2015. gada jūnijā, kad kā precēts pāris kopā bija pavadījuši 10 gadus.

Kā zināms, Afleks un Gārnere iepazinās kinolentes “Pearl Harbor” filmēšanas laukumā 2000. gadā, kad aktrise bija precējusies ar kolēģi Skotu Foliju. 2002. gadā Bens saderinājās ar dziedātāju Dženiferu Lopesu, bet 2003. gadā Gārnere izšķīrās no vīra. 2004. gadā Bens paziņoja par šķiršanos no Lopesas un pirmo reizi abi ar Dženiferu izgāja sabiedrībā kā pāris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu