Mārtiņš Rītiņš atgriežas TV ekrānos ar jaunu šovu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Orlickis

Pēc ilgāka pārtraukuma Mārtiņš Rītiņš atgriežas TV ekrānos, aicinot skatītājus doties gastronomiskā ceļojumā pa Latviju. Kulinārā raidījuma “Tuč, tuč Rītiņš” pirmizrāde gaidāma 14. oktobrī pulksten 18.00 kanālā LNT.

“Tuč, tuč Rītiņš” ir stāstu sērija par to, cik svarīgi ir ne vien tas, ko tu ēd, bet arī tas, no kurienes tu nāc un kādi cilvēki ir tev apkārt. Tādēļ kopā ar Mārtiņu Rītiņu meklēsim iedvesmojošus stāstus ar īpašu garšu un iepazīsim vietējos ražotājus - zemniekus, zvejniekus, paipalu audzētājus un citus, kas dara un rada.

Foto: Gatis Orlickis

Mārtiņš Rītiņš iejutīsies ne vien ierastajā pavāra lomā, bet arī piepildīs sen lolotu sapni – apciemot un intervēt dažādas populāras personas, iepazīt sarunu biedru no pavisam jaunas perspektīvas. Sarunu biedru starpā būs maestro Raimonds Pauls, “Lattelecom” Rīgas maratona galvenais organizators Aigars Nords, TV seja Baiba Sipeniece, mūziķe Agnese Rakovska un citi, kas iedvesmo jauniem apvāršņiem.

Izbaudi gastronomisko piedzīvojumu kopā ar Mārtiņu Rītiņu katru svētdienu kanālā LNT pulksten 18.00.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu