Anete Jēkabsone-Žogota ir sava pirmdzimtā gaidībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

​35 gadus vecā Rīgas domes deputāte un bijusī basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota sociālajos tīklos atklājusi, ka ir bērniņa gaidībās.

“Instagram” viņa 10. oktobrī publiskojusi vairākus kadrus, kuros ar jau lielu punci redzama veicam dažādus vingrojumus. “Joprojām sportam ir liela nozīme manā dzīvē, arī šajā skaistajā dzīves periodā. Speciālistu uzskati par vingrošanu grūtniecības laikā ir pretrunīgi. Vieni saka — lai sieviete atpūšas un izbauda šo īpašo brīdi, citi, gluži pretēji, mudina vingrot. Es esmu par aktīvu dzīvesveidu!” komentē topošā māmiņa.

Kā zināms, Anete ir precējusies ar uzņēmēju Edgaru Žogotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joprojām sportam ir liela nozīme manā dzīvē,arī šajā skaistajā dzīves periodā. Speciālistu uzskati par vingrošanu grūtniecības laikā ir pretrunīgi. Vieni saka — lai sieviete atpūšas un izbauda šo īpašo brīdi, citi, gluži pretēji, mudina vingrot. Es esmu par aktīvu dzīves veidu!To man palīdz darīt @tanyarak7fizio,kura ir sertificēta fizioterapeite.Treniņa laikā tiek vērsta uzmanību uz stāju,elpošanu un galvenais prieku par kustību.Esmu atradusi savu vietu,lai viss ir pa rokai...gan ģimenes ārsts,gan sieviešu ārsts,gan trenere.Paldies,Capital Clinic Riga par jūsu rūpēm un profesionālismu!#capitalclinicriga#beactive#pregnancytime

A post shared by Anete Jekabsone Zogota (@anetejz) on

Uz augšu