Rīgas zoodārza filiālē "Cīruļi" tiek atzīmēta Dzīvnieku diena

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šodien Rīgas zoodārza filiālē "Cīruļi" turpināsies vakar aizsāktie Dzīvnieku dienu pasākumi, informē Rīgas Zooloģiskais dārzs.

Dzīvnieku dienās uz Zooloģisko dārzu īpaši aicināti cilvēki, kas visa mūža garumā ir popularizējuši dzīvnieku pasauli, savā vārdā vai uzvārdā ik dienas lietojot kāda dzīvnieka nosaukumu.

Apmeklētājiem, kuru vārdā vai uzvārdā ir dzīvnieka nosaukums, saņems 50% atlaidi no ieejas biļetei. Lai saņemtu atlaidi, būs jāuzrāda personas apliecinošs dokuments. Ja dzīvnieka nosaukums nav latviešu, bet citā valodā, tad papildus nepieciešams nokopēt atbilstošo vārdnīcas lapu, vai izdrukāt no ticama interneta avota, kurā ir pierādāma tulkojuma saistība ar dzīvnieka nosaukumu.

Ik gadu Dzīvnieku dienas Rīgas Zooloģiskajā dārzā un arī filiālē "Cīruļi" apmeklē krietns pulks cilvēku, kuriem vārdā vai uzvārdā atrodams kāda dzīvnieka nosaukums. Un par populārākā dzīvnieka titulu ik gadu ir bijusi sīva konkurence. Līderu godā tikuši celti gan Gulbji, gan Brieži, gan Lāči, gan Vilki, gan Zaķi, gan arī Baloži. Savukārt cieši uz papēžiem minuši gan Gaiļi, gan Strazdi, gan Kazas, gan Ērgļi, gan Vanagi, gan Cīruļi, gan arī Lūši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu