“X Faktora” dalībnieci Līgu Rīderi šādā ampluā tu vēl nebūsi redzējis!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa “Jānis Bukums” un “X Faktora” fināliste Līga Rīdere laiduši klajā kopdziesmu “Parasts stāsts”, kura būs iekļauta arī grupas jaunajā konceptalbumā “Neuzvarētais”, kas publikai tiks prezentēts 29. novembrī.

“Dziesmas “Parasts stāsts” tapšanas stāsts gan ir nedaudz sarežģītāks par tās nosaukumu,” jokojas grupas dalībnieki: “Ar dziesmas ideju ilgi strādājām, bet kaut kas diemžēl “nelīmējās” kopā. Dziesma “nenāca” pie mums. Tad, pēc kāda laika, kad jau bijām atmetuši dziesmai ar roku, vienu vakaru pēc grupas mēģinājuma Jānis ar ģitāristu un albuma koncepta autoru Arturu Liedi ieslēdzās studijā un dziesma bija gatava jau pēc 10 minūtēm! Nostrādāja taisnais savienojums ar ziemeļu dieviem. [..] Tātad, pabeidzām gatavot dziesmu. Pienāca laiks to ierakstīt, sākām domāt, ko šajā “gabalā” tādu interesantu ielikt? Daļa grupas biedru saka, vajag stīgu instrumentus, lai ir drāma. Daļa savukārt, ka vajag sieviešu vokālu, lai ir dialogs! Bukums jau iepriekš grupai bija teicis, ka ir pamanījis lielu balsi un potenciālu “X Faktora” finālistē Līgā Rīderē! Sazinājāmies, un Līga piekrita ar mums sadarboties. Dziesma ir patiešām izdevusies un balsis kopā skan ļoti labi!”

Dziesmas un teksta autori ir Jānis Bukums un Arturs Liede, aranžijā dalību tradicionāli ņem arī pārējais grupas nemainīgais sastāvs – ģitārists Artūrs Račinskis, basists Andrjus Jaņuns, bundzinieks Filips Batarags.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu