Sabiedrībā slavenas dāmas izklaidējas “Dolce&Gabbana” saulesbriļļu prezentācijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anda Upmale

​Ceturtdien, 18. oktobrī, briļļu ražotāja "Luxottica" šovrūmā Rīgā šaurā viesu lokā norisinājās jaunākā "Dolce&Gabbana" saulesbriļļu un ietvaru kolekcijas prezentācija, pulcējot ietekmīgākās pašmāju un Lietuvas stila noteicējas.

Viesu vidū bija tādas stilīgas modes dāmas kā aktrise Agnese Zeltiņa, stiliste un "Pastaigas" bloga autore Liene Stūraine, "L’Officiel Baltic" mājaslapas galvenā redaktore Līga Zemture, stiliste un modes dizainere Dace Bahmane, modele Diāna Kubasova un uzņēmēja Sveta Loew. Ekskluzīvās vēlās brokastis vadīja TV personība un modes eksperte Maija Silova. Draudzīgā gaisotnē dāmas pārsprieda aktuālākās stila tendences, pozēja modes ilustratorei Lindai Gobetai un baudīja izsmalcinātas uzkodas.

Arī šajā sezonā ietvaru modē ir dzīvnieku motīvi un dažādas ziedu apdrukas. Aktuāli ir gan klasiskas formas rāmji, gan netradicionālas formas – apjomīgas apaļas brilles vai kantaini ietvari.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu