Tā dzīvo bagātie un slavenie – sabiedrības krējums bauda ekstravagantu modesskati Ņujorkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BFA/H&M publicitātes foto

24. oktobrī Ņujorkā Parisa Džeksone, Fransisa Bīna Kobeina un Mails Ričijs bija enerģiskās “MOSCHINO [tv] H&M” skates un noslēguma ballītes viesu vidū. 

Pa mēli defilēja māsas Hadidas, valkājot “MOSCHINO [tv] H&M” sadarbības kolekcijas apģērbus, un šovu noslēdza leģendārā modele Naomi Kembela. Skatītāju pirmajā rindā bija redzamas slavenības Kiersija Klemonsa, Lī Lezarka, Koko Roša un Bibī Reksa (Bebe Rexha), tērpušās šīs kolekcijas tērpos. 

"Kolekcija “MOSCHINO [tv] H&M” ir dāvana maniem faniem, un es viņiem vēlējos dot visīstāko “MOSCHINO” kolekciju. Es centos iekļaut visus elementus, kādus sagaidāt redzēt kādā no manām skatēm — multfilmu modi apvienojumā ar ielas apģērba stilu, ko papildina hiphopa stilam piederīgs spīdumu daudzums, lai radītu pilnīgu “MOSCHINO” izskatu,” tā radošais direktors Džeremijs Skots

Līdzko Džeremijs iznāca paklanīties, noslēdzot modes skati, reklāmas izkārtnes visapkārt mēlei tika paceltas, skatam atklājot "Grammy" balvu ieguvušo producentu un mākslinieku Diplo, kurš bija gatavs sākt ballīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu