"Rammstein" solists manīts romantiskās vakariņās ar ukraiņu dziedātāju Lobodu

FOTO: ITAR-TASS, EPA/ScanPix

Ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda, kura 23. oktobrī tika steidzami nogādāta slimnīcā pēc tam, kad mēģinājuma laikā sajuta asas sāpes mugurā, nule izrakstīta no slimnīcas pēc steidzamas nieru operācijas. Kā novēroja izdevums "Super", Loboda slimnīcu neatstāja viena - ar viņu kopā bija vācu rokgrupas "Rammstein" solists Tils Lindemans.

No slimnīcas abi devās uz restorānu, lai paēstu vakariņas klusā un mierīgā atmosfērā. Drīz vien pārim pievienojās Lobodas vecākā meita Eva.

Kā novēroja izdevums, gandrīz visu vakaru Lobodas meita sēdēja klēpī Lindemanam, turklāt vakara beigās abi mūziķi pameta restorānu sadevušies rokās, šokējot restorāna apmeklētājus.

Publiskotais video izpelnījies viedokļu vētru - daudzi ir pārliecināti, ka starp Lindemanu un Lobodu ir romantiskas jūtas, savukārt citi netic, ka pasaules mēroga zvaigzne varētu būt kopā ar Krievijas mūziķi, pieļaujot, ka viņa ir samaksājusi vīrietim par gozēšanos medijos, lai saceltu ap sevi ažiotāžu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мои дорогие... Пишу и плачу от боли и обиды Все, что со мной произошло за последние дни, причинило много боли и разрушило наши планы на встречу. Я так ждала этих концертов. Последние полгода мы круглосуточно готовили наше шоу. я хотела порадовать вас, удивить, вдохновить, отдать вам все, что накопилось во мне - всю мою любовь, все мои песни! Но жизнь - непредсказуема. Беда всегда приходит неожиданно и меняет все. Маленький камушек стал краеугольным. Мне потребовалась срочная операция. Врачи дали 3 минуты для принятия решения. У меня не было выбора... Вчера меня прооперировали. Я понемногу прихожу в себя. Пока сложно поверить в происходящее. Но я - фаталист, а значит все так как должно быть. Я благодарю всех за поддержку и обещаю: мы еще споем! . Наши партнеры, с большим трудом, нашли новые даты встречи: концерт запланированный к проведению 25 октября, переносится на 17 января 2019г. концерт запланированный к проведению 26 октября, переносится на 18 января 2019г. концерт, запланированный к проведению 28 октября, переносится на 20 января 2019г. если вы не сможете посетить наши концерты в январе, вы имеете возможность сдать билет. Все приобретенные билеты действительны на новые даты без обмена. Берегите себя и своих близких! Я обещаю скоро выйти на связь и поговорить с вами лично!

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on

Uz augšu