“Latvijas Goda aplis” aicina uz Ogres novadu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Latvijas Goda aplis” aicina uz Ogres novadu
“Latvijas Goda aplis” aicina uz Ogres novadu Foto: publicitātes

Valsts simtgades svinēšanas festivāls “Latvijas Goda aplis” turpina apceļot un godināt Latvijas novadus. 3. novembrī tiks apmeklēta Ogre, kur būs apskatāmi gaismas objekti pilsētvidē un notiks Latvijas Goda saimnieku godēšana.

Gaismas objekti Ogrē būs apskatāmi no pulksten 17 līdz 20 un būs izvietoti Brīvības ielā un skvērā. Brīvības ielā 15 atrodamā Ogres novada kultūras centra mākslas zonā būs apskatāma izstāde "Staro100.LV", gaismas diskotēku piedāvās DJ Emil Deo un darbosies spožo kokteiļu bārs. Būs arī pārsteiguma balvas. Ieeja pasākumā bez maksas.

Festivāla "Lavijas Goda aplis" viesošanās laikā Ogrē notiks arī visu jau apciemoto Latvijas novadu Goda saimnieku godēšana.

Festivālu “Latvijas Goda aplis” rīko biedrība “Staro 100”. Šis pasākums tapis sadarbībā ar Ogres novada pašvaldību. Plašāka informācija atrodama festivāla “Latvijas Goda aplis” mājas lapā godaaplis.lv.

Mūsu valsts novadus apceļojošā festivāla viesošanās vietās sadarbībā ar “Latvijas Pastu” iespējams nodot īpašu sveicienu sev tuvajiem, pavēstot viņiem par “Latvijas Goda apli”. Turklāt pastabalodis.lv piedāvā izvēlēties – nosūtīt personalizētu kartīti taustāmā veidolā vai virtuāli.

Festivāls “Latvijas Goda aplis” ir viens no Latvijas valsts simtgades projektiem, kas kopš pērnā gada novembra godina dažādus Latvijas novadus un to ievērojamās personības, katru nedēļu ciemojoties kādā no daudzajām skaistajām un stāstiem bagātajām valsts vietām. Festivāls turpināsies līdz šā gada novembrim, kulminējot gaismas festivālā “Staro Rīga”. Attiecīgi arī “Latvijas Goda apļa” pieturvietās tiek ieskicētas gaismu festivāla vizualizācijas, radot vēl emocionāli pacilājošāku noskaņu. Festivālu “Latvijas Goda aplis” rīko biedrība “Staro 100” sadarbībā ar novadu pašvaldībām, kultūras centriem un namiem, nevalstiskām organizācijām, novadu iedzīvotājiem un uzņēmējiem, Latvijas Republikas Kultūras ministriju un Latvijas valsts simtgades biroju.

Nokļūšanai pasākumos ikviens aicināts izmantot sliežu transportu. AS “Pasažieru vilciens" nodrošina regulāru vilcienu satiksmi piecās līnijās, un festivālu apmeklējošie pasažieri ātri, droši un patīkami tiks nogādāti vēlamajā galamērķī. Aplūkot vilcienu kustības sarakstu un iegādāties e-biļeti var AS "Pasažieru vilciens" mājaslapā un mobilajā lietotnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu