Kārlis Seržants pēc neiekļūšanas Saeimā nolēmis tievēt (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Zaļo un Zemnieku savienības pārstāvis Kārlis Seržants, kurš netika ievēlēts 13. Saeimā, ir darba meklējumos, tomēr vairāk par visu viņš vēlas sakārtot savu veselību.

Bijušais "Degpunktā" vadītājs izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, ka viņam nav skaidrības, ko darīt tālāk - žurnālistikā darboties viņš nevēlas, jo "ir bijuši piemēri, ka deputāti atgriežas žurnālistikā, bet tas ne visai labi sanācis", kā arī neizslēdz iespēju stāties bezdarbniekos.

Seržants skaidri zina teikt, ka astoņi gadi parlamentā atstājuši iespaidu uz viņa ārieni: "Šodien arī paskatījos spogulī, un man īsti nepatika tas, ko redzēju. Pa šiem gadiem stresa dēļ esmu vismaz astoņus liekus kilogramus dabūjis. Tagad būs mierīgāk un būs arī laiks liekajiem kilogramiem pieteikt karu."

Jau vēstīts, ka iekļūšanai parlamentā nepieciešamos vismaz 5 procentus no nodoto balsu kopskaita ieguva septiņas partijas un partiju apvienības – “Saskaņa” sociāldemokrātiskā partija, politiskā partija "KPV LV”, Jaunā konservatīvā partija, Attīstībai/Par!, Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”, Zaļo un Zemnieku savienībā, Jaunā Vienotība.

“Saskaņa” sociāldemokrātiskā partija 13. Saeimā ieguva 23 deputātu vietas, politiskā partija “KPV LV” un Jaunā konservatīvā partija katra 16 vietas, Attīstībai/Par! un Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” katra 13 vietas, Zaļo un Zemnieku savienībai – 11 vietas, bet Jaunā Vienotība – 8 vietas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu