Šarmantā Jana Duļevska šoruden priecē mini svārkos (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Zolbergs

Trešdien, 7. novembrī, sabiedrībā iemīļotas sievietes pulcējās uz grima tendenču un dekoratīvās kosmētikas produktu jaunumu pasākumu, kurā vienuviet tika apkopotas gan populārākās sezonas make-up tendences, gan atzītu skaistumkopšanas un modes ekspertu ieteikumi un sabiedrībā zināmu dāmu skaistuma noslēpumi.

Pasākumu apmeklēja sabiedrībā zināmas dāmas - uzņēmēja un zināmo muzikālā projekta “Tautumeitas” un mūziķa Markusa Rivas pārstāve Santa Kola, televīzijas personība un harizmātiskā Jana Duļevska, stila un vizāža speciāliste Laura Valuta un dzīvesstila blogere Unnika Annika.

TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska ikdienā strādā ar grima profesionāļiem, kas viņu gatavo pirms fotosesijām, TV raidījumu filmēšanām, pasākumiem un nozīmīgiem brīžiem, tādēļ, iegādājoties kosmētiku, izvēlas tos produktus, kurus ieteikuši vizāžisti vai ļaujas speciāli apmācītu konsultantu rekomendācijām veikalos. “Dekoratīvā kosmētika ir lielisks līdzeklis, lai paspilgtinātu un izceltu sievietes būtību un tās vizuālo tēlu, un palīdz veidot koptāku un elegantāku izskatu. Tādēļ naudu kvalitatīvai dekoratīvai kosmētikai cenšos netaupīt, jo uzskatu to kā ieguldījumu nākotnē.”

Tai pat laikā Jana kosmētikas izvēlē ir prātīga un vienmēr paļaujas uz uzticamiem zīmoliem un pašas pārbaudītiem vai profesionālu grima mākslinieku ieteiktiem produktiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu