Piespiedu evakuācija, izpostītas mājas: zvaigznes, kuras cietušas Kalifornijas ugunsgrēkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savvaļas ugunsgrēkos ASV Kalifornijas štatā, kas sāka plosīties ceturtdien, 8. novembrī, starp cietušajiem ir arī vairākas Holivudas zvaigznes, kurām nācies evakuēties no savām mājām. Daudzām slavenībām nācies atvadīties no saviem namiem uz mūžu, bet citu māju liktenis joprojām nav zināms. Savu sāpi par notiekošo iemīļoti mūziķi, aktieri un TV personības nav slēpušas, par to pastāstos sociālajos tīklos. 

Džerards Batlers

Skotu aktieris Džerards Batlers dalījies ar sirdi plosošu foto, kurā redzami vien pelni - traģiskajā ugunsgrēkā aktieris palicis bez mājvietas un automašīnas.

Mailija Sairusa

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa publiskojusi emocionālu ierakstu vietnē "Twitter" - lai arī viņa ar mīļoto vīrieti un abu mājdzīvniekiem ir drošībā, Sairusas māja ir nodegusi. "Atmiņas, kuras tur dalīju ar ģimeni ar draugiem, būs mūžam dzīvas," raksta Sairusa.

TV šova "Vecpuisis" uzņemšanas vieta

Ziņots, ka ugunsgrēkā cietusi slavenā realitātes šova "Vecpuisis" māja. Tiesa, visi šova dalībnieki ir sveiki un veseli.

Keitlīna Dženere

Keitlīna Dženere, slaveno māsiņu Kailijas un Kendalas Dženeres patēvs, publiskoja video vietnē "Instagram", kurā atklāj, ka kopā ar draudzeni Sofiju un abu suņiem ir drošībā. Tiesa, Dženeres Malibu māja ir nodegusi līdz pamatiem. 

Kardašjanu māsiņas

Realitātes šova "Keeping Up With the Kardashians" zvaigznēm Kimai, Hlojai un Kortnijai nācās evakuēties no savām mājām, jo uguns draudēja nopostīt arī tās. Par laimi, neviens nav cietis un, kā liecina pašreizējā informācija, uguns līdz viņu namiem nemaz nav tikusi. 

Robins Tiks

Amerikāņu mūziķa Robina Tika un viņa mīļotās sievietes Eiprilas māja, kas atrodas Malibu, arī cietusi Kalifornijas ugunsgrēkā. "Mūsu māja ir kaut kur tur. Man ir skumji, bet esmu pateicīga, ka izglābāmies," pie foto raksta Tika mīļotā.

Džesika Simpsone

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Džesika Simpsone kopā ar ģimeni tika evakuēta piektdien, 9. novembrī. Arī viņa sociālajos tīklos lūgusies par savu un ikviena drošību. 

Lēdija Gāga

Amerikāņu dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga) skumjos jaunumus pavēstīja mikroblogošanas vietnē "Twitter".  "Es, tāpat kā daudzi citi, sēžu un domāju, vai mana māja sadegs liesmās."

Šēra

Dziedātāja Šēra (Cher) arī ir viena no tām slavenībām, kuras Malibu rezidence ir briesmās. "Es uztraucos par savu māju, bet es neko citu nevaru darīt. Draugu mājas ir sadegušas. Es nevaru samierināties ar domu, ka vairs nav Malibu! Man piederēja māja šeit kopš 1972. gada," savās skumjās dalās dziedātāja.

Reins Vilsons

Amerikāņu seriāla "Ofiss" (The Office) zvaigzne Reins Vilsons saviem faniem pavēstīja, ka arī viņš ir viens no tiem Tauzandoksas iedzīvotājiem, kuriem nācies evakuēties. "Cūkām un suņiem viss ir kārtībā, paldies," piemetinājis Vilsons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu