Māra Zālīte atgūstas pēc smagas traumas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Komponists Zigmars Liepiņš un dzejniece Māra Zālīte XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku noslēguma koncerta "Zvaigžņu ceļā" laikā Mežaparka Lielajā estrādē.
Komponists Zigmars Liepiņš un dzejniece Māra Zālīte XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku noslēguma koncerta "Zvaigžņu ceļā" laikā Mežaparka Lielajā estrādē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu dzejniece un dramaturģe Māra Zālīte kādu laiku bija pazudusi no sabiedrības acīm, un tagad viņa izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, kas noticis. 

Dzejniece atklāja, ka vasaras izskaņā esot piedzīvojusi sadzīviska rakstura negadījumu sava lauku īpašuma apkaimē, taču detalizētāk nelaimes apstākļus komentēt nevēlējās. 

Traumas dēļ Zālīte atcēla braucienu uz Ķīnu, Londonu un Somiju. "Biju spiesta nomierināties. (..) Pirms tam biju mērenā stresā - kā es to visu spēšu pārdzīvot? Un tad - tiku nolikta pie vietas, lai atpūšos un sataisos uz Lāčplēša 30. jubilejas izrādi," pastāstīja dzejniece. 

Jau vēstīts, ka 8. novembrī "Arēnā Rīga" notika jauniestudējuma pirmizrāde rokoperai "Lāčplēsis". Ārsts viņai to ļāvis apmeklēt ar noteikumu, ka Zālīte uz skatuves neklanīsies pārāk zemu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu