“Staro Rīga” laikā būs iespēja iejusties šova “X Faktors” žūrijas ādā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau vienpadsmito gadu gaismas festivāls "Staro Rīga" izgaismo galvaspilsētu, sveicot Latviju dzimšanas dienā. "Staro Rīga" šā gada tēma ir "Augšām cēlās gaismas pils". Pilsētvidē būs aplūkojami unikāli gaismas mākslas objekti. Uz namu fasādēm, pilsētas laukumos un skvēros varēs apskatīt dažādās tehnikās veidotus mākslas darbus un gaismu izrādes, rosinot ieraudzīt pazīstamas Rīgas pilsētas vietas jaunā gaismā. Latvijas simtgades svinību ietvaros arī Latvijā vērienīgākais šovs “X Faktors” iziet ielās, sniedzot iespēju katram šova skatītājam un interesentam iejusties žūrijas ādā un izlemt “X Faktora” atlases dalībnieku likteņus. 

Tieši Latvijas jubilejas dienā - 18. novembrī laika posmā no 19.00 būs iespēja satikt arī “X Faktora” dalībniekus – baltkrievieti Kattie, Annu Ušakovu un citus.

Aktivitāte norisināsies no 16. līdz 19. novembrim laika posmā no plkst. 17.00 līdz 23.00 Rīgas Cirka pagalmā (Merķeļa ielā 4, ieeja no Alfrēda Kalniņa ielas).

Katru pasākuma dienu norisināsies arī konkurss, kur būs iespējams laimēt arī šova unikālo dāvanu komplektu – “Words of Latvian” džemperus, “Piparmētras” krūzes ar īpašo šova motīvu un biļetes uz “X Faktora” fināla sēriju tiešraidēm.

Festivālu atbalsta Kultūras ministrija un Rīgas dome, to organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Aktivitāte “Staro Rīga – staro X Faktors” tiek īstenota sadarbībā ar uzņēmumu “All Media Baltics” Latvijā un kanālu TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu